Toinen gluteeniton vaihtoehto pääruoan lisäkkeeksi.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 25 m
Ainekset
- 300 g raakoja, paahdettuja tattariryynejä
- 7,5 dl kasvislientä
- Halutessasi:
- 1 rkl kuminansiemeniä
- Viimeistely:
- 1 sitruunan mehu
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 kourallinen hienonnettua persiljaa
- jauhettua mustapippuria maun mukaan
- halutessasi:
- hienonnettua kevätsipulia
Ohjeet
- Lisää tattari ja liemi SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse hillokeohjelma.
- Kun ohjelma on lopussa, jätä kansi kiinni 10 minuutiksi, kunnes tattari on kypsää mutta edelleen kiinteää.
- Avaa kansi, valuta ylimääräinen liemi pois ja siirrä tarjoilukulhoon.
- Lisää muut ainekset, sekoita hyvin ja tarjoa aterian lisäkkeenä.
- Vinkki: Kokeile valmistaa salaatin pohja koneella sekä tattarista että linsseistä.