lisää sinihomejuustoa, krutonkeja ja oliiviöljyä koristeluun
Ohjeet
Irrota parsakaalin lehdet ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Lisää ainekset
SoupMakeriin, sulje kansi ja paina sosekeitto-ohjelman painiketta.
Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin.
Koristele keitto sinihomejuustomuruilla tai krutongeilla. Rouhi päälle mustapippuria ja pirskottele hieman oliiviöljyä.
Vinkki: Voit varata muutamia pieniä tai pilkottuja parsakaalin kukintoja, kiehauttaa niitä vedessä noin 2 minuutin ajan, jäähdyttää kylmän veden alla ja säästää ne keittosi koristeiksi. Stilton
sinihomejuuston voi korvata millä tahansa muulla sinihomejuustolla.
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.