Tämän värikkään ja ravitsevan keiton voi tarjoilla niin kuumana kuin kylmänäkin.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 400 g punajuurta
- 7 dl kasvislientä
- 50 g silputtua sipulia
- 1,5 dl smetanaa
- pippuria & suolaa
- tuoretta tilliä koristeluun
Ohjeet
- Kuori punajuuret ja pilko ne 2 cm kuutioiksi. Lisää punajuuret, kasvisliemi ja sipulit SoupMakeriin ja sulje kansi.
- Valitse sosekeitto-ohjelma ja odota, kunnes keitto on valmista.
- Kun keitto on valmista, avaa kansi ja sekoita smetana joukkoon. Mausta makusi mukaan.
- Kaada keitto kulhoihin ja koristele tillillä.
- Vinkki: Punajuuren sijaan voit valmistaa keiton kyssäkaalista.
Voit käyttää lihalientä kasvisliemen sijaan.