• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    pumpkin soup masthead

    Kurpitsa-chorizokeitto

    Täyteläisen kurpitsachorizokeiton resepti. Täältä löydät herkullisten sauvasekoittimella valmistettavien ruokien, kuten keittojen ja smoothieiden, ohjeita.

    Annoksia 4, Valmistusaika: 30 min, Kypsennysaika 20 min

    Ainekset

    • 113 g chorizomakkaraa
    • 450 g kurpitsaa
    • 2 valkosipulinkynttä
    • paahdettuja kurpitsansiemeniä
    • 1 porkkana
    • 1 keskikokoinen sipuli
    • 100 g kikherneitä siivilöitynä ja huuhdeltuna
    • 1/2 punainen paprika, siemenet poistettuna
    • 1 kasvisliemikuutio
    • Vesi
    • koristeeksi kuohukermaa
    • koristeeksi tuoretta persiljaa

    Ohjeet

    • 1. Kuori kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsa, porkkana, sipuli ja paprika 2 x 2 cm:n paloiksi.
    • 2. Murskaa valkosipuli.
    • 3. Pane kurpitsa, porkkana, valkosipuli, sipuli, paprika ja liemikuutio kattilaan ja peitä ne kylmällä vedellä.
    • 4. Anna kiehua hiljalleen, kunnes palat hajoavat haarukalla pistäessä.
    • 5. Leikkaa chorizomakkara kuutioiksi ja paista kuutiot kypsiksi.
    • 6. Paahda poistetut kurpitsansiemenet pannulla.
    • 7. Soseuta kasvikset kattilassa pehmeäksi soseeksi.
    • 8. Lisää chorizokuutiot ja mausta keitto maun mukaan.
    • 9. Kaada keitto keittolautasille ja koristele annokset paahdetuilla kurpitsansiemenillä, tuoreella persiljalla ja tilkalla kuohukermaa.
    Kurpitsa-chorizokeitto

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.