• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    mushroom soup masthead

    Sienikeitto

    Ohje helpon sienikeiton valmistukseen käyttäen sauvasekoitinta. Täältä löydät useiden herkullisten sauvasekoittimella valmistettavien ruokien reseptejä.

    Annoksia 4, Valmistusaika: 30 min, Kypsennysaika 20 min

    Ainekset

    • 500 ml vettä
    • 1 valkosipulinkynsi
    • 10 g (1 rkl) voita
    • Jauhoa (1 rkl)
    • 250 ml kermaa
    • 500 g valkoisia herkkusieniä puhdistettuna
    • 1 lihaliemikuutio
    • 100 g pancettapekonia silputtuna
    • 1 ripaus muskottijauhetta
    • tuoretta persiljaa

    Ohjeet

    • 1. Aloita suuruksen valmistus sulattamalla voi pannulla miedolla lämmöllä. Kun voi on sulanut, nosta lämpötilaa hieman. Lisää jauhot ja sekoita muutaman minuutin ajan, kunnes suurus sakenee ja alkaa kiiltää.
    • 2. Kun suurus alkaa kiiltää, ota pannu pois levyltä ja anna jäähtyä.
    • 3. Pane pannulle hieman voita ja kuullota herkkusienet kevyesti.
    • 4. Lisää kerma, muskotti ja lihaliemi. Keitä lientä miedolla lämmöllä noin viiden minuutin ajan, kunnes se on kuumaa.
    • 5. Kaada kuuma liemi kylmän suuruksen sekaan ja sekoita sauvasekoittimella.
    • 6. Paista pancetta paistinpannulla ja lisää se keittoon.
    • 7. Koristele tilkalla kermaa ja hyppysellisellä persiljaa.
    • Vinkki: Muskotti korostaa herkkusienten herkullista, runsasta makua.
    Sienikeitto

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.