Keittoon saa mukavasti paksuutta kikherneillä.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 300 g keitettyjä, pestyjä ja valutettuja kikherneitä (säilyke)
- 100 g kuorittua bataattia
- 70 g hienonnettua purjoa
- 5 vartta persiljaa tai korianteria
- 7 dl kasvis- tai kanalientä
- 1 rkl kuminansiemeniä
- ½ rkl korianterinsiemeniä
- ripaus paprikajauhetta
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl merisuolaa (lisää maun mukaan)
- ½ limen mehu (lisää maun mukaan)
- koristeeksi fetajuustoa
Ohjeet
- Pilko bataatti 2-3 cm:n paloiksi. Lisää se ja muut ainekset SoupMakeriin.
- Sulje kansi ja valitse sosekeitto-ohjelma.
- Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin.
- Viimeistele fetajuustolla.
- Vinkki: Hienonnetun korianterin ja oliiviöljyn seos sopii mainiosti keiton koristeeksi. Voit korvata bataatin perunalla tai muilla juureksilla.