• Tavanomaisia toimitusaikojamme pidennetään 29.6.–6.7. välisenä aikana IT-järjestelmäpäivityksen vuoksi. Kaikkien tällä aikavälillä tehtyjen tilausten toimitukset tapahtuvat 6.7. jälkeen.

1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Products

    Kikherne-bataattikeitto

    Keittoon saa mukavasti paksuutta kikherneillä.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 300 g keitettyjä, pestyjä ja valutettuja kikherneitä (säilyke)
    • 100 g kuorittua bataattia
    • 70 g hienonnettua purjoa
    • 5 vartta persiljaa tai korianteria
    • 7 dl kasvis- tai kanalientä
    • 1 rkl kuminansiemeniä
    • ½ rkl korianterinsiemeniä
    • ripaus paprikajauhetta
    • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 tl merisuolaa (lisää maun mukaan)
    • ½ limen mehu (lisää maun mukaan)
    • koristeeksi fetajuustoa

    Ohjeet

    • Pilko bataatti 2-3 cm:n paloiksi. Lisää se ja muut ainekset SoupMakeriin.
    • Sulje kansi ja valitse sosekeitto-ohjelma.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin.
    • Viimeistele fetajuustolla.
    • Vinkki: Hienonnetun korianterin ja oliiviöljyn seos sopii mainiosti keiton koristeeksi. Voit korvata bataatin perunalla tai muilla juureksilla.
    Kikherne-bataattikeitto