• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kukkakaalikeitto rapean kinkun kera

    Tyylikäs keitto, joka sopii erinomaisesti illallisen alkuruoaksi.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 350 g kukkakaalia
    • 1 rkl rakuunanlehtiä
    • ripaus muskottia
    • ½ tl makeaa chilijauhetta
    • 7 dl kasvislientä
    • 2 dl kermaa
    • Halutessasi:
    • 25 g raastettua parmesanjuustoa
    • Koristelu:
    • suolattua kinkkua
    • hienonnettua persiljaa
    • extra virgin -oliiviöljyä
    • jauhettua mustapippuria maun mukaan

    Ohjeet

    • Viipaloi kukkakaali ja pilko se kukinnoiksi. Huuhtele ja lisää SoupMakeriin.
    • Lisää muut ainekset paitsi kerma SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse sosekeitto-ohjelma.
    • Paista kinkku sillä välin paistinpannulla ja jätä kuivumaan talouspaperille.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi, sekoita joukkoon kerma ja kaada keitto tarjoiluastioihin. Lisää pinnalle persiljaa, kuivaamasi kinkku, loraus oliiviöljyä ja jauhettua mustapippuria.
    • Vinkki: Kokeile lisätä kinkkuun hunajaa paistaessasi sitä. Makeansuolainen aromi täydentää keittoa upeasti.
    Kukkakaalikeitto Rapean Kinkun Kera | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.