Cyber Week -tarjoukset Osta nyt
Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Cyber Week -tarjoukset Osta nyt
1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kuminalla maustettu samettinen kurpitsakeitto

    Kurpitsa on sadonkorjuukauden perikuva. Sen täyteläinen maku sopii hyvin yhteen rohkeiden, mausteisten makujen kanssa.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 400 g kurpitsaa
    • 100 g perunaa
    • 50 g silputtua sipulia
    • ½ tl jauhettua kuminaa
    • 6 dl kasvislientä
    • pippuria & suolaa oman maun mukaan
    • fetajuustoa koristeeksi

    Ohjeet

    • Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Pilko kurpitsa 2 cm kuutioiksi. Voit käyttää myös kuoret. Kuori ja pilko perunat 2 cm kuutioiksi.
    • Lisää ainekset SoupMakeriin, sulje kansi ja paina sosekeitto-ohjelman painiketta.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin. Fetajuustomurut antavat keitolle viimeisen silauksen.
    • Vinkki: Voit muunnella keiton makua mausteiden avulla, ja käyttää esimerkiksi jauhettua korianteria, fenkolinsiemeniä tai näitä molempia.
     Kuminalla maustettu samettinen kurpitsakeitto

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.