Kanakeiton voi tehdä alusta asti valmistamalla kanalientä kanasta, kananluista tai ylijääneestä ruoasta. Jos et kuitenkaan jaksa nähdä vaivaa, voit hyödyntää tätä nopeaa reseptiä.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 120 g porkkanaa
- 300 g kananrintaa
- 60 g silputtua sipulia
- 120 g maissia, valutettuna
- 6 dl kanalientä
- pippuria & suolaa
- 1 rkl persiljasilppua
- 6 timjamin vartta
- lisää persiljasilppua koristeluun
Ohjeet
- Kuori porkkanat ja pilko ne 1 cm kuutioiksi. Pilko kana 2 cm kuutioiksi.
- Laita ainekset SoupMakeriin, sulje kansi ja paina pureskeltavan keiton
ohjelmapainiketta.
- Kun keitto on valmista, avaa kansi, kaada keitto kulhoihin ja koristele persiljalla.
- Vinkki: Voit lisätä keittoon myös sellerinvarsia, paprikaa tai muita vihanneksia.