1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Helppo kanakeitto

    Kanakeiton voi tehdä alusta asti valmistamalla kanalientä kanasta, kananluista tai ylijääneestä ruoasta. Jos et kuitenkaan jaksa nähdä vaivaa, voit hyödyntää tätä nopeaa reseptiä.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 120 g porkkanaa
    • 300 g kananrintaa
    • 60 g silputtua sipulia
    • 120 g maissia, valutettuna
    • 6 dl kanalientä
    • pippuria & suolaa
    • 1 rkl persiljasilppua
    • 6 timjamin vartta
    • lisää persiljasilppua koristeluun

    Ohjeet

    • Kuori porkkanat ja pilko ne 1 cm kuutioiksi. Pilko kana 2 cm kuutioiksi.
    • Laita ainekset SoupMakeriin, sulje kansi ja paina pureskeltavan keiton ohjelmapainiketta.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi, kaada keitto kulhoihin ja koristele persiljalla.
    • Vinkki: Voit lisätä keittoon myös sellerinvarsia, paprikaa tai muita vihanneksia.
    Helppo kanakeitto

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.