Tyylikäs alkuruoka illalliskutsuille.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 200 g tiikerikatkarapuja tai katkarapuja kuorittuina ja suolet poistettuina (katso vinkkiä)
- 1 tomaatti
- 50 g purjoa tai kevätsipulia
- 1 hienonnettu valkosipulin kynsi
- 1 hienonnettu pieni punasipuli
- 30 g tomaattisosetta
- ripaus cayennepippuria
- 1 oksa tuoretta persiljaa
- 5 dl kala- tai äyriäislientä
- 1,5 dl kermaa
- Halutessasi:
- ripaus sahramia
- Lisäksi:
- maun mukaan oliiviöljyä, sitruunamehua ja merisuolaa
Ohjeet
- Pilko tomaatit ja purjot karkeasti.
- Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin katkaravut päällimmäisinä.
- Sulje kansi ja valitse sosekeitto-ohjelma.
- Kaada valmis keitto tarjoiluastioihin ja tarjoa keiton lisäksi paahdettua
valkosipulileipää.
- Vinkki: Saat liemeen lisää makua hyödyntämällä katkarapujen kuoret: kuullota niitä, lisää liemi, anna
hautua 15-20 minuuttia ja siivilöi.