• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Katkarapukeitto

    Tyylikäs alkuruoka illalliskutsuille.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 200 g tiikerikatkarapuja tai katkarapuja kuorittuina ja suolet poistettuina (katso vinkkiä)
    • 1 tomaatti
    • 50 g purjoa tai kevätsipulia
    • 1 hienonnettu valkosipulin kynsi
    • 1 hienonnettu pieni punasipuli
    • 30 g tomaattisosetta
    • ripaus cayennepippuria
    • 1 oksa tuoretta persiljaa
    • 5 dl kala- tai äyriäislientä
    • 1,5 dl kermaa
    • Halutessasi:
    • ripaus sahramia
    • Lisäksi:
    • maun mukaan oliiviöljyä, sitruunamehua ja merisuolaa

    Ohjeet

    • Pilko tomaatit ja purjot karkeasti.
    • Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin katkaravut päällimmäisinä.
    • Sulje kansi ja valitse sosekeitto-ohjelma.
    • Kaada valmis keitto tarjoiluastioihin ja tarjoa keiton lisäksi paahdettua valkosipulileipää.
    • Vinkki: Saat liemeen lisää makua hyödyntämällä katkarapujen kuoret: kuullota niitä, lisää liemi, anna hautua 15-20 minuuttia ja siivilöi.
    Katkarapukeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.