• Tavanomaisia toimitusaikojamme pidennetään 29.6.–6.7. välisenä aikana IT-järjestelmäpäivityksen vuoksi. Kaikkien tällä aikavälillä tehtyjen tilausten toimitukset tapahtuvat 6.7. jälkeen.

1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Products

    Mausteinen punainen linssi- ja pinaattikeitto

    Linssit imevät itseensä kaikki keittoon laittamasi maut. Tämä keitto on kevyttä mutta täyteläistä, ja se sopii kasvissyöjille. Tarjoillaan pääruokana.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 1 valkosipulin kynsi
    • 20 g tuoretta inkivääriä
    • 100 g porkkanaa
    • 100 g sellerinvarsia
    • 100 g kirsikkatomaatteja
    • 2 punaista chiliä
    • 150 g punaisia linssejä
    • 7,3 dl kasvislientä
    • pippuria & suolaa oman maun mukaan
    • 200 g tuoretta pinaattia, luonnonjogurttia koristeluun

    Ohjeet

    • Kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Pilko porkkanat ja sellerit 1 cm kuutioiksi. Lohko kirsikkatomaatit, poista chilistä siemenet ja pilko chilit.
    • Laita ainekset pinaattia ja jogurttia lukuun ottamatta SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse pureskeltavan keiton valmistusohjelma.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja sekoita pinaatti keiton joukkoon. Anna vetäytyä 30 sekunnin ajan ennen tarjoilua.
    • Tarjoile kulhoilta tai syviltä lautasilta. Lisää annoksen päälle loraus jogurttia.
    • Vinkki: Kikherneet tuovat keittoon mukavaa lisämaustetta. Mikäli et pidä tulisesta ruoasta, voit jättää chilit pois.
    Mausteinen punainen linssi- ja pinaattikeitto