1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Pinaatti-, purjo- ja cannellinikeitto

    Tämän kermaisen cannellini-pavun koostumus on pehmeä ja maku pähkinäinen. Papu sopii erinomaisesti yhteen pinaatin kanssa.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 1 valkosipulin kynsi
    • 200 g purjoa
    • 50 g silputtua sipulia
    • 200 g cannellini-papuja, valutettuna
    • 1 laakerinlehti
    • pippuria & suolaa
    • 7,5 dl kasvislientä
    • 200 g lehtipinaattia

    Ohjeet

    • Kuori ja hienonna valkosipuli. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi.
    • Laita ainekset pinaattia lukuun ottamatta SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse pureskeltavan keiton valmistusohjelma.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja sekoita pinaatti keiton joukkoon. Anna vetäytyä 30 sekunnin ajan ennen tarjoilua.
    • Vinkki: Jos haluat keitosta ruokaisamman, voit lisätä joukkoon 50 g riisiä tai ohraa ennen keittämistä tai 50 – 100 g keitettyä pastaa, kun keitto on valmista.
    Pinaatti-, purjo- ja cannellinikeitto

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.