Tämä keitto muodostaa kokonaisen aterian.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 150 g kesäkurpitsaa
- 150 g porkkanaa
- 100 g kuivattuja tortellineja
- 60 g hienoksi silputtua sipulia
- 30 g hienoksi silputtua purjoa
- 7 dl kasvislientä
- pippuria & suolaa oman maun mukaan
- Parmesanjuustoa koristeluun
Ohjeet
- Puolita kesäkurpitsa pituussuunnassa ja pilko 2 cm paloihin; kuori ja pilko porkkanat 1 cm kuutioiksi.
- Laita ainekset SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse pureskeltavan keiton valmistusohjelma.
- Kun keitto on valmista, avaa kansi, kaada keitto kulhoihin ja ripottele päälle parmesanjuustoa.
- Vinkki: Mikäli käytät tuoreita tortellineja, keitä ne erikseen ja lisää keiton joukkoon juuri ennen tarjoilua.