0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kasvistortellinikeitto

    Tämä keitto muodostaa kokonaisen aterian.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 150 g kesäkurpitsaa
    • 150 g porkkanaa
    • 100 g kuivattuja tortellineja
    • 60 g hienoksi silputtua sipulia
    • 30 g hienoksi silputtua purjoa
    • 7 dl kasvislientä
    • pippuria & suolaa oman maun mukaan
    • Parmesanjuustoa koristeluun

    Ohjeet

    • Puolita kesäkurpitsa pituussuunnassa ja pilko 2 cm paloihin; kuori ja pilko porkkanat 1 cm kuutioiksi.
    • Laita ainekset SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse pureskeltavan keiton valmistusohjelma.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi, kaada keitto kulhoihin ja ripottele päälle parmesanjuustoa.
    • Vinkki: Mikäli käytät tuoreita tortellineja, keitä ne erikseen ja lisää keiton joukkoon juuri ennen tarjoilua.
    Kasvistortellinikeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.