1
OneBlade – trimmaa, rajaa ja aja

OneBlade

  OneBlade

  OneBlade – trimmaa, muotoile ja aja parta

  Philips OneBlade on vallankumouksellinen hybridiparranmuotoilija, jolla trimmaat, muotoilet ja ajat parran. Unohda muut laitteet ja monimutkaiset työvaiheet OneBlade hoitaa kaiken! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Suositushinta: 34,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • OneBlade – trimmaa, muotoile ja aja parta

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

OneBlade – trimmaa, muotoile ja aja parta

Philips OneBlade on vallankumouksellinen hybridiparranmuotoilija, jolla trimmaat, muotoilet ja ajat parran. Unohda muut laitteet ja monimutkaiset työvaiheet OneBlade hoitaa kaiken! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Suositushinta: 34,99 €
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

OneBlade

Trimmaa, rajaa ja ajele, Pitkillekin partakarvoille, 3 kiinnitettävää sänkikampaa, Ladattava, kuiva- ja märkäajoon QP2520/20 Etsi samanlaisia tuotteita

Tämä ei
ole partakone

OneBlade – trimmaa, muotoile ja aja parta

Aja partasi, älä ihoasi!

 • OneBlade – täysin uutta tekniikkaa parranajoon

  OneBlade – täysin uutta tekniikkaa parranajoon

  OneBlade on täysin uusi tekniikka parranajoon ja trimmaukseen. Sen ansiosta voit trimmata, muotoilla tai ajaa kaikentyyppistä ja -pituista partaa yhdellä ainoalla työkalulla. Sisempi ajoterä liikkuu uskomattoman nopeasti, 200 kierrosta sekunnissa, mikä tekee OneBladesta äärimmäisen tehokkaan. Voit ajaa kaiken parransängestä täyspartaan yhdellä ainoalla vedolla. OneBlade ei aja yhtä läheltä ihoa kuin partaterä, joten ihostasi ei tule vauvanposken pehmeää. Laite on kuitenkin erittäin hellävarainen iholle ja äärimmäisen tehokas pitkänkin parran ajamisessa.

 • Trimmaa OneBladella

  Trimmaa OneBladella

  Trimmaa partasi haluamaasi muotoon yhdellä laitteen mukana toimitettavasta kolmesta trimmauskammasta. 1 mm:n kammalla saat yhden päivän sängen, 3 mm:n kammalla kolmen päivän sängen ja 5 mm:n kammalla hieman pidemmän sängen.

 • Muotoile OneBladella

  Muotoile OneBladella

  Rajaa partasi tarkasti kaksipuolisella terällä. Voit ajaa partasi kumpaan suuntaan tahansa, joten näet koko ajan miten terä etenee. Parranajo onnistuu herkilläkin alueilla nopeasti ja helposti.

 • Aja OneBladella

  Aja OneBladella

  OneBlade ei leikkaa liian läheltä ja suojelee siten ihoasi kaikkein herkimmilläkin alueilla. Voit ajaa kaikenpituiset partakarvat kasvusuuntaa vastaan.

 • Ajoterä myötäilee kasvon muotoja

  Ajoterä myötäilee kasvon muotoja

  OneBlade myötäilee ihosi muotoja, joten voit trimmata ja ajella partasi tehokkaasti ja miellyttävästi.

 • Ainutlaatuinen ajoterä antaa uudenlaista vapautta

  Ainutlaatuinen ajoterä antaa uudenlaista vapautta

  OneBlade on täysin uusi tapa trimmata ja ajaa partaa. Parranajo käy tehokkaimmin, kun asetat ajoterän suoraan ihoa vasten ja ajat vastakarvaan, mutta voit käyttää OneBladea ihoa ärsyttämättä sekä myötäkarvaan että vastakarvaan. Voit myös käyttää terän reunoja kaikissa kulmissa yksityiskohtien muotoilemiseen. Näin saat täydellisen partatyylin.

 • 3 trimmauskampaa kaupan päälle (1, 3 tai 5 mm)

  3 trimmauskampaa kaupan päälle (1, 3 tai 5 mm)

  Napsauta trimmauskampa paikalleen, niin voit muotoilla hieman pidemmänkin parran. Valitse kolmesta vaihtoehdosta: 1 mm:n kammalla saat yhden päivän sängen, 3 mm:n kammalla kolmen päivän sängen ja 5 mm:n kammalla hieman pidemmän sängen.

 • OneBlade on suunniteltu kestämään

  OneBlade on suunniteltu kestämään

  OneBlade on suunniteltu kestämään, mutta ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi ajoterä kannattaa vaihtaa neljän kuukauden välein*. Voit tilata teriä verkosta, kun tarvitset niitä! Kun rekisteröidyt Philips MyOneBlade -sivustoon, saat lisäksi erikoistarjouksia ajoteristä.

 • Aja suihkussa partavaahdolla tai ilman

  Aja suihkussa partavaahdolla tai ilman

  OneBlade on vedenkestävä, joten sen puhdistus on helppoa: sinun tarvitsee vain huuhdella se hanan alla. Voit myös ajaa partavaahdolla tai ilman ja käyttää laitetta myös suihkussa.

 • Pitkäkestoinen akku

  Pitkäkestoinen akku

  Ladattava litiumakku antaa 45 minuuttia ajoaikaa 8 tunnin latauksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* Suositushinta
 • Terät kestävät jopa 4 kuukautta. Täydelliseen parranajoon. Perustuu kahteen parranajoon viikossa. Tulokset voivat vaihdella.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita