Xenon X-tremeVision gen2

Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Xenon X-tremeVision gen2

  Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Aja turvallisesti kirkkaiden valojen ansiosta

  Xenon-tekniikan uusin taidonnäyte on X-tremeVision gen2 -polttimo, jonka laaja valokeila vie valon kirkkauden uudelle tasolle. Erittäin tehokas polttimo tekee ajamisesta turvallista ja mukavaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Aja turvallisesti kirkkaiden valojen ansiosta

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Xenon X-tremeVision gen2 Auton Xenon-ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: DS4, Pakkauskoko: 1, 42 V, 35 W 42402XV2S1 Etsi samanlaisia tuotteita

Uusi Philips pakkausten ulkoasu

philips-change-package

Aja turvallisesti kirkkaiden valojen ansiosta

Havaitse jokainen töyssy, kaarre ja este

 • Xenon X-tremeVision gen2 – ylivoimaista näkyvyyttä

  Xenon X-tremeVision gen2 -polttimoiden Philips Xenon -tekniikka takaa ylivertaisen suorituskyvyn. Xenon X-tremeVision gen2 -polttimoiden tuottama valokeila on pidempi ja näkyvyys jopa 150 % parempi, joten näet esteet aikaisemmin ja ehdit reagoida ajoissa. Myös reuna-alueiden näkyvyys on parempi, joten näet tien sivusta lähestyvät vaaratekijät, kuten jalankulkijat ja tulevat risteykset aikaisemmin. Polttimot tyydyttävät jopa vaativimpienkin kuljettajien vaatimukset valaisemalla jokaisen töyssyn, kaarteen ja vaaran myös haastavimmissa ajo-olosuhteissa.

 • Parempi näkyvyys tekee ajosta turvallisempaa ja mukavampaa

  Valo on tärkeä osa ajamista. Voit vähentää vaaratilanteita helposti käyttämällä laadukkaampia polttimoita. Xenon X-tremeVision gen2 -polttimoiden käyttö parantaa näkyvyyttä, joten näet esteet ja liikennemerkit aikaisemmin ja ehdit reagoida ajoissa. Valon spektri on säädetty silmien luonnollisen valoherkkyyden mukaan. Ajovalopolttimon 4 800 K:n värilämpötila ei rasita silmiä ja tekee pimeäajosta turvallisempaa ja mukavampaa.

 • Valo suuntautuu oikeaan paikkaan autosi edessä

  Voimakas valo ei yksin riitä, vaan ajovalojen suuntaus on myös tärkeää. Xenon X-tremeVision gen2 -polttimoissa käytetään tarkinta mahdollista 150–350 µm:iin linjattua valokaarentaivutustekniikkaa. Sen ansiosta ajovalot valaisevat tien juuri oikeasta kohdasta häikäisemättä vastaantulevien autojen kuljettajia.

 • Philips on innovatiivisen Xenon HID -tekniikan keksijä

  Xenon HID (High Intensity Discharge) -polttimot tuottavat kaksi kertaa enemmän valoa, joten ajaminen on turvallista kaikissa olosuhteissa. Tutkimusten mukaan Xenon-polttimot auttavat kuljettajia keskittymään tiehen paremmin sekä tunnistamaan esteitä ja liikennemerkkejä paljon perinteisiä polttimoita aikaisemmin. Päivänvalon sävyä vastaava voimakas valkoinen valo sopii erinomaisesti pimeyden karkottamiseen.

 • Philipsin autopolttimot on valmistettu korkealaatuisesta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä poistaa räjähdyksen riskin. Philipsin kvartsilasiset polttimot (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon. Kirkkaampi valo takaa paremman ajokokemuksen heikoimmissakin valaistusolosuhteissa.

 • Suojaa UV-valon aiheuttamilta vaurioilta

  Philipsin UV-säteilyltä suojaava pinnoitetekniikka suojaa ajovaloja haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Sen ansiosta Philipsin UV-pinnoitettu kvartsilasi sopii kaikkiin olosuhteisiin, ja lisäsuojakerros takaa valojen pitkän käyttöiän.

 • Kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta

  Jo yli sadan vuoden ajan Philipsin polttimot ovat olleet ajoneuvovalojen parhaimmistoa. Philips on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Philipsin autopolttimot ovat voittaneet palkintoja

  Tuottamamme korkealaatuiset ja innovatiiviset autopolttimot ovat voittaneet palkintoja ja saaneet jatkuvasti tunnustusta autoteollisuuden asiantuntijoilta.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips tuottaa luokkansa parhaita autotuotteita ja -palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita