LCD-TV ammattikäyttöön

  LCD-TV ammattikäyttöön

  Ambilight takaa täydellisen vierailukokemuksen

  Yllätä vieraasi täydellisellä, interaktiivisella elokuva-TV:llä. Ambilightin ainutlaatuinen valokehä takaa vieraallesi ainutlaatuisen ja rentouttavan katseluelämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cineos LCD-TV ammattikäyttöön

42", LCD, integroitu digitaalinen 42HF9385D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Ambilight takaa täydellisen vierailukokemuksen

interaktiivinen LCD-digitaali-TV

 • Kaksikanavainen aktiivinen Ambilight parantaa katselukokemusta

  Kaksikanavainen aktiivinen Ambilight parantaa katselukokemusta

  Ambilight parantaa koko katselukokemusta merkittävästi tuottamalla näyttökuvan värejä ja kirkkautta tehostavaa valoa ympäristöön. Se tekee katselukokemuksesta aivan uudenlaisen ja auttaa sinua uppoutumaan täydellisesti katselemaasi sisältöön. Se luo tunnelmaa, tekee katselusta rennompaa ja auttaa katsojaa erottamaan kuvan yksityiskohdat, kontrastit ja värit tarkemmin. Ambilight määrittää taustavalon värit automaattisesti ja itsenäisesti vastaamaan näytöllä vaihtuvia värejä.

 • 100 Hz:n Clear LCD -näyttö toistaa liikkeen erittäin tarkasti (3 ms)

  100 Hz:n Clear LCD -näyttö toistaa liikkeen erittäin tarkasti (3 ms)

  100 Hz:n Clear LCD -näytön ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Double Frame Rate Insertion -toiminto toimii suurella 100 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 3 millisekuntia (BEW-vastaavuus, Perceived Blur-Edge-Width). Tämä ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen liikkeen toiston tarkkuuden ennennäkemättömälle tasolle.

 • Digitaalitelevision ja -radion integroitu DVB-T-viritin

  Integroidulla DVB-T-virittimellä voit vastaanottaa maanpäällisiä digitelevisiokanavia nykyisten analogisten kanavien lisäksi. Sen avulla voit myös kuunnella digitaalisia radiokanavia ilman tarvetta hankkia uutta radiovastaanotinta.

 • Serial Xpress -hallintaliitäntä interaktiivisiin järjestelmiin

  TV voidaan liittää kaikkiin suurimpien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja digisovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän kautta (UART-protokolla).

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • USB-liitännän avulla multimediatoiston aloittaminen on helppoa ja nopeaa

  Tähän televisioon voi liittää USB-muistitikun, jolloin multimediasisällön toistaminen on helppoa ja nopeaa. Tuetut toistomuodot: MP3, diaesitystiedostot (.alb), JPEG-kuvat.

 • Kiertonivelteline, jossa on varkaudenesto

  Tämän LCD-TV:n mukana toimitetaan kiertonivelteline, jonka avulla asiakkaat voivat katsoa televisiota kaikkialla huoneessa. Teline voidaan kiinnittää pöytään tai muuhun huonekaluun, mikä ehkäisee varkauksia.

 • Kaikkien asetusten USB-kloonaus pika-asennukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti kaikki television ohjelmointi- ja kanava-asetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

 • LCD Full HD-näyttö 1920 x 1080 pikseliä

  Tässä näytössä on Full HD -resoluutio. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetun laajakuvanäytön teräväpiirtoresoluutio on HD-lähetyksen korkein mahdollinen resoluutio eli täydet 1920 x 1080 pikseliä. Tämän ansiosta kuva on aina paras mahdollinen mistä tahansa HD-syöttösignaalista. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Elävä ja terävä kuva tarjoaa täydellisen katselukokemuksen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita