Shaver series 7000

Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon

  Shaver series 7000

  Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon

  Pehmeä ja hellävarainen

  Onko ihosi ärtynyt ja punoittava ajon jälkeen? Partahöylän vaihtaminen sähköparranajokoneeseen on askel oikeaan suuntaan, mutta jos haluat ongelmasta eroon kerralla, kannattaa valita parranajokone Philips Shaving Series 7000 ‑sarjasta. Ne ovat herkän ihon ykkösiä. Suojaavat renkaat terien ympärillä vähentävät tehokkaasti ihoon kohdistuvaa kitkaa. Renkaat on valmistettu patentoidusta mikrohelmiä sisältävästä materiaalista, ja dermatologisesti testatun tekniikan on kliinisesti todistettu vähentävän ihoärsytystä parranajon yhteydessä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 219,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Shaver series 7000 Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon

SkinGlide-renkaat, 1 h latauksella 50 min käyttöaikaa, Puhdistusharja ja muotoiluosa S7530/50 Etsi samanlaisia tuotteita

Pehmeä ja hellävarainen

Philipsin paras parranajokone herkälle iholle

 • Patentoitu mikropartikkelipinta vähentää kitkaa ja takaa pehmeän ajon

  Patentoitu mikropartikkelipinta vähentää kitkaa ja takaa pehmeän ajon

  Suojaavat Comfort Ring -renkaat terien ympärillä vähentävät tehokkaasti ihoon kohdistuvaa kitkaa. Renkaiden ainutlaatuinen patentoitu pinnoite koostuu jauhemaisista partikkeleista, jotka tekevät pinnasta pehmeän ja kitkattoman.

 • Ajaa hellävaraisesti ja kiskomatta pitkät, lyhyet ja kasvojenmyötäiset partakarvat

  Ajaa hellävaraisesti ja kiskomatta pitkät, lyhyet ja kasvojenmyötäiset partakarvat

  GentlePrecision-teräjärjestelmä nostaa pitkät, lyhyet ja kasvojenmyötäiset partakarvat oikeaan asentoon ja ajaa ne hellävaraisesti niin, etteivät terät kosketa ihoa.

 • Märkäajo suihkussa tai partavaahdon kanssa

  Märkäajo suihkussa tai partavaahdon kanssa

  Aja partasi niin kuin haluat. AquaTec Wet&Dry ‑ominaisuuden ansiosta voit valita nopean mutta miellyttävän kuiva-ajon tai hellävaraisen märkäajon parranajogeelillä tai partavaahdolla – tai ajaa parran vaikka suihkussa.

 • Intuitiivinen näyttö ja 3 tason akkuilmaisin

  Intuitiivinen näyttö ja 3 tason akkuilmaisin

  Intuitiivisessa näytössä näkyvät tarvittavat tiedot, jotta saat parranajokoneestasi irti parhaan suorituskyvyn: 3 tason akkuilmaisin – Puhdistustarpeen ilmaisin – Lataus vähissä -ilmaisin – Ajopään vaihtotarpeen ilmaisin – Matkalukituksen ilmaisin

 • 50 minuuttia johdotonta ajoa

  50 minuuttia johdotonta ajoa

  Energiaa säästävässä ja tehokkaassa litiumioniakkujärjestelmässä on kaksi kätevää vaihtoehtoa: 50 minuuttia käyttöaikaa yhden tunnin latauksella tai yksi kokonainen ajokerta pikalatauksella. Kaikki Shaver Series 7000 -parranajokoneet on suunniteltu vain johdottomaan käyttöön, jotta käyttö on turvallista kosteissa tiloissa.

 • Partatrimmeri sängen tai parran muotoilua varten

  Partatrimmeri sängen tai parran muotoilua varten

  Kun haluat siistiä viiksesi tai pulisonkisi, napsauta tarkkuustrimmeri paikoilleen. Sillä voit viimeistellä tyylisi ärsyttämättä ihoa.

 • Harja kasvojen syväpuhdistukseen

  Harja kasvojen syväpuhdistukseen

  Kehitetty kasvojen hellävaraiseen syväpuhdistukseen. Napsauta harja paikoilleen ja käytä yhdessä minkä tahansa puhdistusemulsion tai kasvosaippuan kanssa. 32 000 aktiivista harjasta syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Harja poistaa hellästi epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut vilkastuttaen samalla kasvojen verenkiertoa, mikä raikastaa ihoa.

 • Parranajokoneen voi huuhdella juoksevalla vedellä

  Parranajokoneen voi huuhdella juoksevalla vedellä

  Ajopää on helppo avata ja huuhdella juoksevalla vedellä.

 • Kahden vuoden takuu

  Kahden vuoden takuu

  Myönnämme tälle Philipsin parranajokoneelle 2 vuoden takuun. Shaver 7000 -malliston parranajokoneet ovat suorituskykyisiä ja kestäviä.

 • Kasvojen muotoja myötäilevä ajopää liikkuu viiteen eri suuntaan

  Philips Shaver Series 7000 ‑parranajokoneiden taipuisa DynamicFlex-ajopää liikkuu viiteen suuntaan ja myötäilee kasvojen muotoja pitkin leukalinjaa ja kaulaa. Sen ansiosta parranajo sujuu entistä tehokkaammin.

 • Terät nostavat partakarvat oikeaan asentoon tarkkaa ajoa varten

  Super Lift & Cut Action ‑kaksoisterä ajaa parran tarkemmin. Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi ensimmäinen terä nostaa partakarvan ja toinen leikkaa sen tarkasti ihon pinnassa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • Philipsin paras herkän ihon parranajokone – verrattuna muihin Philipsin parranajokoneisiin
 • SmartClick-puhdistusharja – verrattuna tavalliseen kasvojenpesuun samoissa oloissa (30 testihenkilön ulkoinen kliininen testi, kolmen tunnin jälkeen puhdistamisesta)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita