Pulloruokinta

Uusi Natural-tuttipullomme: Luontevinta pulloruokintaa

Katso lisää napsauttamalla yllä olevaa videota

Natural-tuttipullot

Natural-tuttipullo on kehittynein ja innovatiivisin tuttipullomme, joka tekee pulloruokinnasta luonnollisempaa sekä vauvalle että sinulle. Tuttipullo on täydellinen äideille, jotka aikovat imettää, sillä rinta- ja pulloruokinnan yhdistäminen on nyt helppoa. Vauva saa rintamaitoa riippumatta siitä, oletko paikalla vai et.

Vauvat hyväksyvät uuden Natural-tutin helposti*


Tutkimukset ovat osoittaneet, että yhdeksän kymmenestä vauvasta hyväksyy Natural-tuttipullossa käytettävän Natural-tutin helposti. Suuri, rinnanmuotoinen tutti on suunniteltu auttamaan vauvaa luonnollisen otteen löytämisessä. Tutin sisäpuolen mukavuutta tuova kohokuviointi lisää pehmeyttä ja joustavuutta – tutti ei mene kasaan vauvan syödessä.

Luonnollista otetta varten suunniteltu rinnanmuotoinen tutti, mukavuutta lisäävä kohokuviointi ja innovatiivinen koliikkia ehkäisevä järjestelmä tekevät siitä luonnollisimman tuttipullomme!


*92 % vauvoista hyväksyy AVENT Natural -tutin yhdestä kolmeen syöttökerran jälkeen (riippumattomat kotitestit Isossa-Britanniassa, huhtikuu 2012)

 
Yhdistä ja rinta- ja pulloruokinta

Yhdistä ja rinta- ja pulloruokinta

Lisätietoja siitä, miten äidit voivat vaihtaa rintaruokinnasta pulloruokintaan siten, että kokemus on paras mahdollinen sekä vauvalle että äidille.

Äitien kokemuksia

Äitien kokemuksia

Tutustu äitien kokemuksiin uudesta Natural-tuttipullosta.

 

Tarvittavat tiedot

Terveydenhuollon ammattilaiset

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatussa sivustossamme on opetusmateriaalia ja kliinisiä tutkimuksia eri aiheista rintaruokinnasta taaperoikäisten ruokintaan.


Siirry terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuun verkkosivustoon

Kohtaa muita vanhempia

Onko sinulla kysyttävää vanhemmuudesta tai haluatko auttaa muita samassa tilanteessa olevia?

Seuraa meitä Facebookissa

Pidä itsesi ajan tasalla

Rekisteröi Philips AVENT -tuotteesi, niin saat neljä kertaa vuodessa vinkkejä ja uutisia vanhemmuudesta sekä erilaisia tarjouksia.

Rekisteröi tuotteesi

Videot YouTubessa

Etkö ole ihan varma, millaista apua voit saada Philips AVENT -tuotteistamme? Tutustu siinä tapauksessa tuotevideoihimme.

Katso videoita

Tyytyväisyystakuu

Kokeile vanhemmille ja lapsille tarkoitettuja Philips AVENT -tuotteita kaikessa rauhassa. Monissa tuotteissamme on 60 päivän tyytyväisyystakuu.

Lue lisää