Tervetuloa. Olemme odottaneet sinua.

Philips-TV

Katso, kuinka määrittelemme television uudelleen muotoilun, Smart TV:n ja älykkään vuorovaikutuksen avulla.

Selaa ja löydä

Tutustu palkittuun
Ultra HD TV:hen

Smart TV

Miksi tyytyisit vain televisio-ohjelmien katseluun, kun voit kokea online-viihteen, tiedon ja sosiaalisen verkostoitumisen maailman mukavasti omassa olohuoneessasi?

Philips Smart TV:llä voit nauttia online-katselusta ja monista online-sovelluksista, selata internetiä, vuokrata elokuvia, olla yhteydessä Facebookiin ja Twitteriin...ja paljon muuta.

Lisätietoja Sulje Näytä Smart TV:t Videon toistaminen

Videosuositukset ja hakupalkki

"TV:stä ei tule tänään mitään katsottavaa" - ei pidä enää paikkaansa.

Suositusalueella on erityisiä katselumieltymyksiisi perustuvia ehdotuksia ja hakupalkin avulla voit helposti etsiä haluamasi videosisällön ja Smart TV -sovellukset, joten sinulla on aina jotakin uutta odotettavaa.

Sovellus

Valitse sovellukset helposti, järjestele niitä ja nauti sovelluksista niin kuin haluat. Life style -sovelluksista kuten Skype, Twitter, Facebook ja YouTube, video-on-demand-, online-TV-, peli-, uutis- ja sääennustesovelluksiin – pääsy online-maailmaan TV:n kautta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Skype

Lisää puheluihisi uusi ulottuvuus ja jaa kokemuksesi tärkeiden ihmisten kanssa missä ikinä he ovatkin. TV:si Skype-sovelluksella voit soittaa ääni- ja videopuheluita suurella näytöllä. Tarkista, onko TV:ssäsi integroitu kamera vai tarvitaanko lisävarustekamera.

Smart TV -pilvipalvelu

Smart TV:n hallintapaneelista löytyvän Cloud TV -sovelluksen avulla voit katsella satoja TV-kanavia internetyhteyden välityksellä. Sovellus mahdollistaa suosikkielokuviesi, -kuviesi ja -musiikkisi tallentamisen ja niiden käyttämisen verkossa pilvipalvelun kautta. Sovelluksen ansiosta sinun on mahdollista luoda omanlainen katselukokemus määrittämällä mieleisesi TV-kanavat.

Se on kuin oma TV-asema.

Cloud TV -sovellus

Cloud TV -sovellus ja Wi-Fi-yhteys on kaikki mitä tarvitset satojen maksuttomien ja maksullisten kanavien katsomiseen pilvipalvelussa*. Kun olet valinnut mieleisesi kanavat, voit muokata tiliäsi luomalla sovellukseen Omat kanavat -osion.

*Käytössä olevat TV-kanavat vaihtelevat maittain.

Cloud Explorer -sovellus

Katsele kuvia tai videoita ja kuuntele musiikkia TV:n Cloud Explorer -sovelluksen avulla... tai millä tahansa TV:llä, johon sovellus on asennettu. Siirry Cloud Exploreriin Cloud TV -sovelluksen kautta, kirjaudu sisään pilvipalvelun tiliisi ja nauti pilveesi tallennetusta sisällöstä – näin helppoa se on.

Älykäs vuorovaikutus

Koe uudenlainen TV-elämys kotonasi.

Käytä TV:tä missä tahansa huoneessa.

Jaa sisältöä älylaitteestasi televisioon, televisiosta kodin toiseen televisioon ja jopa televisiosta älylaitteisiin. Sinä olet ohjaimissa.

Lisätietoja Sulje Näytä Smart TV:t
iphone, ipod, ipad, tv
 • Muotoilu

  Tervetuloa televisiomuotoilun uuteen maailmaan.

  Philips TV määrittää uudelleen kuinka televisiota katsotaan ja miltä televisiosi näyttää tästä eteenpäin.

  Luomisprosessin aikana keskitymme pienimpiinkin yksityiskohtiin. Yhdistämme innostuksen, luovuuden ja aidot materiaalit luodaksemme sinulle malleja, kehyksiä ja jalustoja, jotka soveltuvat sisustukseesi ja elämäntapaasi.

  Lisätietoja Sulje Näytä kaikki televisiot Videon toistaminen
 • Vähemmän on enemmän

  Mitä kapeammiksi teemme televisioidemme kehykset, sitä paremmin ne sulautuvat sisustukseesi. Sillä joskus se, mitä ei nähdä, tekee suurimman vaikutuksen.

  Lisätietoja Sulje Näytä kaikki televisiot
 • Jalustat

  Olemme suunnitelleet jalustamme niin, että ne saavat televisiosi näyttämään kevyemmältä, aivan kuin se leijuisi. Tulos? Televisio, joka on yksityiskohtia myöten tyylikäs ja kaunis.

  Lisätietoja Sulje Näytä kaikki televisiot
 • Materiaalit ja pinnoitus

  Aidoista materiaaleista neutraaleihin ja klassisiin väriyhdistelmiin – käyttämämme laadukkaat materiaalit ja pinnat on erityisesti valittu sulautumaan upeaan sisustukseesi.

  Lisätietoja Sulje
  Näytä kaikki televisiot
 • Ultra HD-
  tekniikka

  EISA-palkinto

  Philipsin palkittuun kuvanlaatuun perustuen menimme neljä kertaa pidemmälle voidaksemme esitellä uusimman palkitun innovaatiomme: Philips Ultra HD TV, jonka tarkkuus on nelinkertainen perinteiseen Full HD TV:hen verrattuna.

  Yli 8 miljoonan pikselin ja Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta näet kuvat paranneltuina alkuperäisestä sisällöstä riippumatta. Voit nauttia entistä terävimmistä ja syvemmistä kuvista, huippuluokan kontrastisuhteesta, sulavasta ja luonnollisesta liikkeestä sekä moitteettomista yksityiskohdista. Tekniikka avaa ikkunan täysin uudenlaiseen maailmaan.

  Myös muiden mielestä tekniikka ansaitsee ylistystä: televisio on palkittu vuoden 2013 parhaaksi eurooppalaiseksi Ultra HD TV:ksi. Näe, mitä kokemus tuo tullessaan.

  Lisätietoja Sulje Tutustu Ultra Resolution -tekniikkaan Näytä kaikki televisiot
  Uusin innovaatiomme Ultra Pixel HD Picture Quality Engine nostaa kuvanlaadun aivan uudelle tasolle.
  Kuvankäsittelyalgoritmit muuntavat minkä tahansa kuvasignaalin parhaaseen mahdolliseen Ultra HD -tarkkuuteen. Katsoitpa videoita verkossa tai alkuperäistä Ultra HD -sisältöä, näet kaiken Ultra HD -laatuisena.
 • Kuvanlaadun pioneerit

  On mahdollista, että ensimmäinen näkemäsi televisio oli Philips. Itse asiassa se oli todennäköisesti ensimmäinen televisio, jonka isovanhempasi näkivät. Olemme olleet TV-teollisuuden pioneereja 1940-luvulta lähtien, ja perinteemme nojaa erinomaisiin innovaatioihin ja ylivoimaiseen kuvanlaatuun.

  Siitä lähtien, kun lanseerasimme ensimmäisen televisiomme, tavoitteenamme on ollut tarjota mahdollisimman merkityksellisiä innovaatioita. Katsotpa siis TV-lähetystä, selaat internetiä tai pelaat, koet tämän hetken kirkkaimman, terävimmän, tasaisimman ja mukaansatempaavimman kuvanlaadun. Koe Philipsin perinteikäs, palkittu kuvanlaatu.

  Lisätietoja Sulje Näytä kaikki televisiot Videon toistaminen
  Suurennuksen aktivointi
  suurennuslasi
 • robotti lentää oikealle robotti lentää vasemmalle
  tv robotti tulee televisioon

  PMR - näe jokainen yksityiskohta

  Eikö olisikin hienoa, jos television toimintakohtaukset olisivat realistisempia? Nyt ne ovat, Philipsin Perfect Motion Rate -liiketarkkuuden ansiosta.

  Perfect Motion Rate on ainutlaatuisen videoprosessointimme, fps-luvun ja jokaisen ruudun virkistystaajuuden, täydellisten himmennysominaisuuksien ja taustavaloteknologian yhdistetty tulos. Korkea PMR-luku tarkoittaa erinomaista kuvaa.

  Lisätietoja Sulje Videon toistaminen
 • Liike
  Kontrasti
  Väri
  Terävyys
  Ultra 900 Hz PMR
  4 miljardin pikselin käsittelyteho
  Erinomainen liikkeen tarkkuus ja täydellisen sujuva liike
  Täydellinen kontrastisuhde: 2 000 000:1
  Dynaaminen kontrastisuhde 6 400 eri alueella
  Syvin musta ja kirkkain valkoinen parantavat yksityiskohtia kirkkaissa ja tummissa kohtauksissa
  Täydellinen väri: 2 250 biljoonaa väriä
  Eloisat värit ja erinomaiset värisävyt sekä luonnolliset ihon- ja valkoisen sävyt
  Uskomaton terävyys ja aidot luonnolliset yksityiskohdat
  Täydellinen liike: 1 400 Hz PMR
  2 miljardin pikselin käsittelyteho
  Erinomainen liikkeen tarkkuus ja täydellisen sujuva liike
  Täydellinen kontrastisuhde: 2 000 000:1
  Dynaaminen kontrastisuhde 6 400 eri alueella
  Syvin musta ja kirkkain valkoinen parantavat yksityiskohtia kirkkaissa ja tummissa kohtauksissa
  Täydellinen väri: 2 250 biljoonaa väriä
  Eloisat värit ja erinomaiset värisävyt sekä luonnolliset ihon- ja valkoisen sävyt
  Erinomainen tarkkuus: veitsen terävä rajaus ja terävät yksityiskohdat
  Huippuluokan liike: 800 Hz PMR
  1 miljardin pikselin käsittelyteho
  Erinomainen liikkeen tarkkuus ja luonnollisen sujuva liike
  Huippuluokan kontrastisuhde: 500 000:1
  Dynaaminen kontrastisuhde 6 400 eri alueella
  Syvin musta ja kirkkain valkoinen
  Erinomainen väri: 4 biljoonaa väriä
  Eloisat värit megavärisävyillä
  Erinomainen tarkkuus: veitsen terävä rajaus ja terävät yksityiskohdat
  Huipputarkka liike: 200 Hz PMR
  Liikkeen huipputarkka toisto
  Huippuluokan kontrastisuhde: 500 000:1
  Dynaaminen kontrastisuhde 6 400 eri alueella
  Syvin musta ja kirkkain valkoinen
  Upeat värit: 69 miljardia väriä
  Eloisat värit
  Edistynyt terävyys: veitsen terävä rajaus
  Edistynyt liike: 100 Hz PMR
  Liikkeen erinomainen terävyys
  Upea kontrasti: 500 000 : 1 dynaaminen kontrasti
  Syvin musta
  Upeat värit: 69 miljardia väriä
  Eloisat värit
  Edistynyt terävyys: veitsen terävä rajaus

  Kuvanparannustoiminnot

  Nauti erittäin terävistä kuvista kaikista lähteistä.

  Edistyneet kuvanparannustoimintomme keskittyvät neljään elementtiin, jotka silmä havaitsee: liike, kontrasti, väri ja terävyys.

  Kuvanparannustoiminnot säätävät ja optimoivat kuvanlaatua digitaalisesti, jotta kuvat olisivat teräviä ja niiden värit, yksityiskohdat ja syvyys huippulaatua – mistä tahansa lähteestä. Joten katsotpa videota verkosta tai korkealaatuista Blu-ray-elokuvaa, kuvanlaatu on molemmissa erinomainen.

  Lisätietoja Sulje Näytä kaikki televisiot

  Ultra Pixel HD

  Philipsin uusin innovaatio Ultra Pixel HD Picture Quality Engine nostaa kuvanlaadun täysin uudelle tasolle. Kuvankäsittelyalgoritmit muuntavat kuvasignaalin parhaaseen mahdolliseen Ultra HD -tarkkuuteen. Katsoitpa videoita verkossa tai alkuperäistä Ultra HD -sisältöä, näet kaiken Ultra HD -laatuisena.

  Näytä kaikki televisiot Lisätietoja Sulje

  Perfect Pixel HD

  Häiriötön, terävä ja selkeä kuvantoisto. Jokainen kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike.

  Näytä kaikki televisiot Lisätietoja Sulje

  Pixel Precise HD

  Palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan perustuva kuvankäsittely nostaa HD-kuvanlaadun uudelle tasolle. Liikkeen ja yksityiskohtien terävyyttä parantava Super Resolution -tekniikka takaa parhaan mahdollisen Full HD TV -kuvanlaadun kaikille sisällöille online-videoista korkealaatuisiin Blu-ray-elokuviin.

  Näytä kaikki televisiot Lisätietoja Sulje

  Pixel Plus HD

  Philipsin edistynyt digitaalinen kuvankäsittelytekniikka parantaa liikkeen terävyyttä ja kuvien kontrastia. Tuloksena on veitsenterävä kuva, joka on täynnä tarkkoja yksityiskohtia ja syvyyttä lähteestä riippumatta.

  Näytä kaikki televisiot Lisätietoja Sulje

  Digital Crystal Clear

  Nauti tarkoista kuvista lähteestä riippumatta. Käytössäsi on joukko kuvanparannustekniikoita, jotka säätävät ja optimoivat kuvaa digitaalisesti parhaan mahdollisen kontrastin, väritason ja terävyyden saavuttamiseksi.

  Näytä kaikki televisiot Lisätietoja Sulje
 • 3D Max

  Täydellinen 3D-elämys

  Philips 3D Max -teknologia tuottaa upeita, todentuntuisia Full HD 3D-kuvia synkronoimalla älykkäästi lähettämänsä signaalit paristokäyttöisten 3D Max -lasien ja Smart 3D Full HD TV:n välillä silmänräpäyksessä. Yhdessä Ambilightin kanssa se tarjoaa upeita elokuvaelämyksiä kotonasi.

  Easy 3D

  Miellyttävin 3D-elämys

  Philips Easy 3D ja voit nauttia katselumukavuudesta tuntien ajan passiivisen 3D-teknologian ja Easy 3D -lasien ansiosta. Ne tarjoavat syvyyttä, virheetöntä kuvanlaatua ja maksimaalista mukavuutta ilman välkkymistä. Ja kokemus vain paranee, jos siihen liitetään Ambilight.

  2D–3D-muunto

  Muunna 2D-sisältö henkeäsalpaavaksi 3D-kokemukseksi

  Katso koko elokuvakokoelmasi eloisana ja virheettömänä 3D:nä – jopa mustavalkoiset klassikot. Korkealaatuinen, minkä tahansa 2D-sisällön muunto 3D:ksi varmistaa, että yksityiskohtien kuten tekstityksen syvyys pysyy vakaana. Ja koska muunto tapahtuu reaaliajassa, sinun ei koskaan tarvitse odottaa!

  3D-syvyyden säätö

  3D kuten haluat

  Kaikki aistivat 3D:n erilailla. Siksi Philips tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä 3D-syvyyden taso sellaiseksi kuin itse haluat. Ainutlaatuisen säädön avulla voit valita sellaisen 3D-efektien tason, joka sopii sinulle parhaiten ja katselu on silmille miellyttävää.

  3D TV

  Parasta nautintoa omassa olohuoneessasi.

  Nopeatempoinen takaa-ajo autolla ei vastaa kaikkien käsitystä huvittelusta, mutta sen kokeminen eloisana 3D-kuvana kylläkin. Tunne vauhti kasvoillasi ja tuuli hiuksissasi – mukavasti kotonasi.

  Sulje Lisätietoja Näytä 3D TV:t

Ambilight

Herätä katselu eloon

Toisin kuin perinteinen TV, Ambilight muodostaa kuvaruudun ympärille pehmeän tunnelmallisen valon, joka mukailee kuvaruudun toimintaa tarkasti ja luo upean katselukokemuksen.

Voit jopa säätää Ambilightin voimakkuutta ja ohjelmoida sen toimimaan täydellisesti siitä riippumatta, minkä värinen on seinä, jota vasten TV on sijoitettu – se siis mukautuu mihin tahansa ympäristöön.

Lisätietoja Sulje Näytä Ambilight TV:t Videon toistaminen
Tutustu tuotteisiin
Ota Ambilight käyttöön: Käytössä (3 sivulla) / Käytössä (4 sivulla) / Ei käytössä

TV-valikoima

TV:n valitseminen on henkilökohtaista. Halusitpa katsoa elokuvia tai surffailla internetissä,
meillä on tarpeisiisi – ja sisustukseesi – sopiva Smart TV.
*Ominaisuudet maa- ja TV-mallikohtaisia.

 • 9000

  • Ultra HD Resolution
  • Ambilight 3 sivulla
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • WiFi-sertifioitu
 • DesignLine

  • Ambilight 3 sivulla
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Skype
  • WiFi-sertifioitu
 • Elevation

  • Ambilight 4 sivulla
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Erittäin ohut
  • WiFi-sertifioitu
 • 8000

  • Ambilight 3 sivulla
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Integroitu kamera
  • WiFi-sertifioitu
 • 7000

  • Ambilight 3 sivulla
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Integroitu kamera
  • WiFi-sertifioitu
 • 6000

  • Ambilight 2 sivulla
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Skype
  • WiFi-sertifioitu
 • 5000

  • Ambilight 2 sivulla
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Skype
  • WiFi-sertifioitu
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • Skype*
  • WiFi-sertifioitu*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz:n PMR-liiketarkkuus
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Pienet ruudut

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • DesignLine-sarjan 3D Smart LED TV

   Selvästi erilainen
   46", 55"
  • DesignLine-sarjan 3D Smart LED TV

   Enemmän kuin televisio – innovatiivista taidetta

   Philips DesignLine-sarjan vallankumouksellinen leijuva lasipaneeli on sanoinkuvaamaton. Vai onko? Mieleen nousevat sanat huomiota herättävä, innovatiivinen ja ylivoimainen suorituskyky. Ja henkeäsalpaava.

  • Erittäin ohut 9000-sarjan Ultra HD Smart LED-TV

   Palkittua suorituskykyä
   65"
  • Erittäin ohut 9000-sarjan Ultra HD Smart LED-TV

   Uudelleenmääritelty käsitys tarkkuudesta
   84"
  • Erittäin ohut 9000-sarjan Ultra HD Smart LED -TV

   Ultra HD LED -TV ja Ambilight-tekniikka

   Koe Philips 9000 -sarjan Ultra HD -television huippuluokan suorituskyky ja selkeys. Ultra HD Pixel Engine hyödyntää hex core -prosessointia ja takaa veitsenterävät kuvat niin 4K- kuin Full HD -sisällössä.

  • Erittäin ohut 9000-sarjan Ultra HD Smart LED -TV

   Ultra HD LED -TV ja Ambilight-tekniikka

   Koe Philips 9000 -sarjan Ultra HD -television huippuluokan suorituskyky ja selkeys. Ultra HD Pixel Engine hyödyntää hex core -prosessointia ja takaa veitsenterävät kuvat niin 4K- kuin Full HD -sisällössä.


  • Erittäin ohut Elevation LED-TV

   Loistava idea, josta tuli vieläkin loistavampi
   60"
  • Erittäin ohut Elevation LED-TV

   Erittäin ohut LED-TV ja Ambilight XL 4 sivulla

   Nauti kokonaisvaltaisesta katseluelämyksestä Elevation-sarjan Full HD LED -TV:n avulla. Neljäsivuinen Ambilight XL saa TV:si ikään kuin leijumaan valokehässä. Päätitpä kiinnittää television seinälle tai käyttää innovatiivista läpinäkyvää telinettä, superohuet mitat ja aidot materiaalit muodostavat vaikuttavan yhdistelmän.

  • 8000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Viihteen uusi ulottuvuus
   40", 46", 55"
  • 8000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Suorituskykyinen LED TV ja Ambilight

   Vertaansa vailla olevaa tehokkuutta: Philips 8000 -sarjan TV:ssä yhdistyvät huippumoderni teknologia ja tyylikäs muotoilu. Kaikki mitä toivot. Yhdessä TV-laitteessa.

  • 7100-sarjan 3D Smart LED-TV

   Tyylikkyyttä ja innovaatioita
   42", 47", 55"
  • 7000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Tyylikkyyttä ja innovaatioita
   42", 47", 55"
  • 7100-sarjan 3D Smart LED-TV

   Erittäin ohut LED-TV ja Ambilight-tekniikka

   Lisää uusi ulottuvuus TV:n katseluun – valitse Philips 7100 -sarjan 3D Smart LED TV. Integroidun kameran ja Skype™-palvelun ansiosta voit pitää yhteyttä ystäviisi. Voit myös uppoutua Easy 3D-elämyksiin, joita 3 sivulla oleva Ambilight tehostaa.

  • 7000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Erittäin ohut LED-TV ja Ambilight-tekniikka

   Lisää uusi ulottuvuus TV:n katseluun – valitse Philips 7000 -sarjan 3D Smart LED TV. Integroidun kameran ja Skype™-palvelun ansiosta voit pitää yhteyttä ystäviisi. Voit myös uppoutua Easy 3D-elämyksiin, joita 3 sivulla oleva Ambilight tehostaa.

  • 6000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Kaunis muotoilu ja älykkäät toiminnot
   42", 47", 55", 60"
  • 6000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Erittäin ohut LED-TV ja Ambilight-tekniikka

   Lisää uusi ulottuvuus TV:n katseluun – valitse Philips 6000 -sarjan 3D Smart LED TV. Ohuen muotoilun lisäksi voit nauttia kätevistä ominaisuuksista, kuten Skype™, Easy 3D ja Ambilight 2 sivulla.

  • 5000-sarjan 3D Smart LED-TV

   Löytöretki monipuoliseen sisältöön
   32", 42", 47", 50"
  • 5000-sarjan 3D Smart LED-TV

   3D Smart LED-TV ja Ambilight

   Uppoudu toimintaelokuvan maailmaan – myös online-tilassa – Philips 5000 -sarjan 3D Smart LED TV:n ja Ambilightin avulla. Ihastu korkealaatuiseen Full HD LED -kuvaan, hyödynnä Smart TV:n rajattomat mahdollisuudet ja nauti kaikkien aikojen mukavimmasta 3D-elämyksestä.

  • Erittäin ohut 4900-sarjan 3D Smart LED-TV

   Tuo viihde lähellesi
   32", 42", 47", 50"
  • 4500-sarjan 3D Smart LED-TV

   Tuo viihde lähellesi
   32", 40", 46", 55"
  • 4200-sarjan Smart LED-TV

   Tervetuloa uuteen katselukokemukseen
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 4900-sarja

   Koe erittäin ohut 3D Smart LED-TV

   Pysy vauhdissa mukana – myös online- ja offline-tilassa – uudella Philips 4908-sarjan 3D Smart LED-TV:llä. Pixel Plus HD Engine tuottaa erinomaisen 3D-kuvan ja online-sisällön koko maailman selkeästi ja elävän yksityiskohtaisesti. Integroidun Wi-Fi:n ansiosta yhdistäminen on helppoa.

  • 4500-sarjan 3D Smart LED-TV

   Koe 3D Smart LED-TV

   Ole osa toimintaa – myös online-tilassa – uudella Philips 4500-sarjan 3D Smart LED-TV:llä. Pixel Plus HD Engine tuottaa erinomaisen 3D-kuvan ja koko maailman online-sisällön selkeästi ja eloisan yksityiskohtaisesti. Integroidun Wi-Fi:n ansiosta yhdistäminen on helppoa.

  • 4200-sarjan Smart LED-TV

   Yhteydet kuntoon Smart LED-TV:llä

   Saat verkon viihdesisällöt helposti käyttöösi Philips 4200 -sarjan Smart LED TV:n kiinteän Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Digital Crystal Clear -tekniikka takaa tarkan ja eloisan kuvantoiston.

  • 3200-sarjan Smart LED-TV

   Tervetuloa uuteen katselukokemukseen
   32", 39", 40", 46"
  • Ohut 3100-sarjan Full HD LED-TV

   Puhdasta viihdettä
   32" HD, 32" FHD, 39", 40", 42", 47"
  • 3100-sarjan LED-TV

   Puhdasta viihdettä
   50"
  • 3070-sarjan Full HD LED-TV

   Puhdasta viihdettä
   32" HD, 40"
  • 3000-sarjan LED-TV

   Puhdasta viihdettä
   32", 39", 40"
  • 3200-sarjan Smart LED-TV

   Yhteydet kuntoon Smart LED-TV:llä

   Koe verkon viihdesisällöt Philips 3200 -sarjan Smart LED-TV:llä ja kiinteällä Wi-Fi-yhteydellä. Digital Crystal Clear -tekniikka takaa tarkan ja eloisan kuvantoiston.

  • Ohut 3100-sarjan Full HD LED-TV

   Nauti LED-TV:stä

   Nauti terävistä ja tarkoista kuvista Philips 3188 -sarjan Full HD LED -TV:n ja Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta. Tässä sarjassa yhdistyvät yksityiskohtainen kuvantoisto, erinomainen äänenlaatu ja minimalistinen muotoilu. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin!

  • 3100-sarjan LED-TV

   Koe LED-TV

   Nauti terävistä ja tarkoista kuvista Philips 3100 -sarjan LED-TV:n ja Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta. Tässä sarjassa yhdistyvät eloisat kuvat, erinomainen äänenlaatu ja minimalistinen muotoilu. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin.

  • 3070-sarjan Full HD LED-TV

   Nauti LED-TV:stä

   Philips 3078 -sarjan minimalistisen tyylikäs LED-TV ja Digital Crystal Clear -tekniikka takaavat yksityiskohtaisen ja eloisan kuvantoiston. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin!

  • 3000-sarjan LED-TV

   Koe LED-TV

   Philips 3000 -sarjan minimalistisen tyylikäs LED-TV ja Digital Crystal Clear -tekniikka takaavat erittäin eloisan kuvantoiston. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin missä tahansa huoneessa.

  • 4200-sarjan pieniruutuinen Smart LED-TV

   Viihdettä kaikkiin tiloihin
   22" FHD, 24" HD
  • 3100-sarjan pieniruutuinen LED-TV

   Puhdasta viihdettä
   20" HD, 22" FHD, 24" HD
  • 2900-sarjan pieniruutuinen Full HD LED-TV

   Elämäntyyliisi sopivaa viihdettä
   19" HD, 22" FHD, 24" HD, 26" HD
  • 4200-sarjan pieniruutuinen Smart LED-TV

   Smart LED-TV, joka sopii elämäntyyliisi

   Saat verkon viihdesisällöt helposti käyttöösi Philips 4200 -sarjan Smart LED TV:n kiinteän Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Digital Crystal Clear -tekniikka takaa tarkan ja eloisan kuvantoiston. Pienen kokonsa ansiosta se on ihanteellinen mihin tahansa tilaan.

  • 3100-sarjan pieniruutuinen LED-TV

   Nauti LED-TV:stä

   Philips 3108 -sarjan minimalistisen tyylikäs LED-TV ja Digital Crystal Clear -tekniikka takaavat yksityiskohtaisen ja eloisan kuvantoiston. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin!

  • 2900-sarjan pieniruutuinen Full HD LED-TV

   Philips 2900 -sarjan minimalistisen tyylikäs LED-TV ja Digital Crystal Clear -tekniikka takaavat yksityiskohtaisen ja eloisan kuvantoiston. Valmistaudu mieleenpainuviin katseluelämyksiin!

Mitä tapahtuu, kun suunnittelufilosofia haastaa perinteisen television?

Esittelyssä

DesignLine

Löydä DesignLine
part-1

Innoittajana

moderni muotoilu

Kaunis sekä ollessaan käytössä että suljettuna. Kehyksetön lasipaneeli määrittelee television konseptin uudelleen. TV ei ole enää "vain teknologiaa"; se on taidetta. Laita se nojalleen seinää vasten, sijoita se sisustusklassikoiden lomaan tai ripusta se modernin taiteen joukkoon taidegalleriaan – se sopii minne tahansa

Lisätietoja Sulje

Käytä liukusäädintä tai alla olevia nuolia.

part-2 part-3 part-4

DesignLine-mallistomme kahden edellisvuoden menestyksestä huolimatta tunsimme, että uusi rohkea askel oli tarpeen vuonna 2013. Olimme pyrkineet suunnittelutiiminä muotoiluun, joka todella sopisi nykyaikaisiin koteihin. Lopulta päädyimme siihen, että täysin yhtenäinen lasipaneeli on vastaus nykytrendien vaatimuksiin.

Suunnittelijoiden ja insinöörien Bruggessa oli löydettävä oikea lasipaneelin viimeistelytapa, joka sopisi malliin parhaiten ja silti tuottaisi fantastisen, korkealaatuisen TV-kokemuksen. Pehmeä himmennys lasin alaosassa sai aikaan "leijuvan" ilmiön, johon olimme pyrkineet.

Rod White, Senior Creative Director

Rod White, Senior Creative Director
part-5 part-6 part-7 part-8
Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

Frank Rettenbacher, Senior Product Designer

DesignLine -mallistolla halusimme luoda erittäin pelkistetyn tuotteen ja etääntyä nykyisen tuotekielen piiristä. Halusimme määrittää television uudella persoonallisella mallilla: TV ilman kaulaa, jalustaa ja näkyvää kehystä. Yksi yhtenäinen lasipaneeli, joka nojaa seinää vasten, siinä kaikki.

Halusimme television sulautuvan kauniisti mihin tahansa sisustukseen laitteen ollessa suljettuna. Pehmeä himmennys mustasta kirkkaaseen luo taianomaisen leijuvan vaikutelman ja Ambilight kolmella sivulla tehostaa tätä vaikutelmaa.

Suunnittelijana tämä on yksi suurimpia hetkiä urallani. On ollut erittäin palkitsevaa nähdä luonnoksen heräävän henkiin – vihdoinkin teknologia, jolla voimme toteuttaa pitkään mieliämme askarruttaneet visiot.

part-9 part-10

Ympärilläni on iloinen suunnittelijoiden joukko, jonka määränpäänä on mielenkiintoinen kohde, jonka nimi on DesignLine.

Tässä vallankumouksessa käytetään on 0.13 mm fine liner -kynää.

Robert Phillips, Brand Creative Director

Robert Phillips, Brand Creative Director
part-11

DesignLine Smart Mount

Päätitpä sitten laittaa TV:n nojalleen seinää vasten, riippumaan tai jalustalle, löytyy siihen asennusratkaisu. Tutustu verkossa olevaan pikaoppaaseen, jonka avulla asennus on helppoa.

Tee löytöjä

DesignLine

Älykäs vuorovaikutus

ipad

Nyt voit jakaa valokuvia, videoita yms. langattomasti SimplySharen avulla.

Jaa sisältöä huoneesta huoneeseen, televisiosta televisioon (monihuone) tai jopa takaisin älylaitteeseen Philips Wi-Fi Smart Screen -toiminnon ja MyRemote-sovelluksen avulla.

*Saatavana kesällä 2013 ohjelmistopäivityksenä. Vain Philips TV:stä toiseen vuoden 2013 TV-malliin.

Lisätietoja Sulje Löydä DesignLine Lisätietoja

Smart TV

Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta Philips DesignLine Smart TV voidaan yhdistää nopeasti ja helposti kotiverkkoon, joten saat käyttöösi runsaasti verkkosisältöjä ja voit jakaa sisältöjä langattomasti kotonasi.

DesignLine-tuotteissa on uusi intuitiivinen ja helppokäyttöinen älykäs kaukosäädin. Kaikkien tavallisten ominaisuuksien lisäksi kaukosäätimen taustapuolella on näppäimistö* helppoon tekstinsyöttöön ja osoitinnavigointiin.

Lisätietoja Sulje Löydä DesignLine

Hämmästyttävä kuvanlaatu

Koe loistava kuvanlaatu Full HD LED-TV:llä, täydellinen aktiivinen 3D ja Ambilight 3 sivulla.

Löydä DesignLine
 • Vertaansa vailla

  äänenlaatu

  Esittelyssä Philips Fidelio
  SoundSphere -kotiteatterikaiutinjärjestelmä

  Tyylikäs TV ansaitsee rinnalleen vertaansa vailla olevan äänenlaadun, joka nostaa viihteen aivan uudelle tasolle. Philipsin Fidelio SoundSphere -kotiteatterikaiuttimet täydentävät oivallisesti DesignLine-tuotesarjan televisioita.

  Erinomainen Crystal Clear Sound -ääni yhdistettynä upeaan muotoiluun ja viimeistelyyn. Joskus vain käsintehty korkealaatuinen kaiutin on riittävän hyvä.

  Lisätietoja Sulje
 • Koe live-esityksen tunteet

  • SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman.
  • SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen
  • FullSoundTM tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden
  • Musiikin suoratoisto, Bluetooth Apt-X
  • Optinen äänikaapeli helpottaa liittämistä

Paikallinen kampanja

Paikallisen kampanjan iskulause

Miksi tyytyisit vain televisio-ohjelmien katseluun, kun voit kokea online-viihteen, tiedon ja sosiaalisen verkostoitumisen maailman mukavasti omassa olohuoneessasi?

Paikallisen kampanjan painike

Palkinnot

Philips haluaa jatkuvasti määrittää television laatuvaatimukset uudelleen – ja sen huomaa.
Tutustu palkittuihin LED-TV-malleihin

Ambilight

Vapauta valon voima

Tuotevertailu

Tuotevertailu

Näytä kaikki tuotteet ja vertaa niitä ennen ostopäätöstä

Aloita nyt 

Tilaa tiedotteemme

Kirjoita sähköpostiosoitteesi

Tilaa
Tietosuojamenettely

Tarvitsetko tukea?

Käytä laajoja online-tukitietojamme tai ota meihin yhteyttä.

Siirry tuotetukeen