Hengitä vapaammin

Puhdas ilma on tärkeää terveydelle

Philips Air Purifier Series 3000

Philips Air Purifier Series 3000, joka on varustettua AeraSense- ja VitaShield IPS -tekniikoilla, puhdistaa ilman ja näyttää sisäilman laadun automaattisesti numeroina ja värirenkaassa. Se kerää 99,97 % suodatinten läpi kulkevista hiukkasista ja vähentää allergeeneja, kaasuja ja hajuja tehokkaasti. Se sopii erinomaisesti suuriin tiloihin, joiden koko on enintään 95 m2.
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
Philips-ilmanpuhdistin
PM 2,5
Hyvästi allergeenit, tervetuloa hyvä elämä!

30–35 % ihmisistä kärsii allergioista. Kodin sisäilma saattaa olla yksi niiden aiheuttajista, koska sisäilma sisältää usein pienhiukkasia (PM 2,5), siitepölyä ja muita allergeeneja. Philipsin ilmanpuhdistimilla voit suodattaa sisäilmasta jopa 20 nanometrin (0,00002 mm:n) kokoiset pienhiukkaset, kuten allergeenit, bakteerit ja hiukkaset.
Siitepöly
Kaupunkilaiselämä, remontointi vai muuttaminen?

Ilmanlaadun ongelmat lisääntyvät joka puolella maailmaa, joten puhdas ilma on nyt entistäkin tärkeämpää. Tämä ei koske ainoastaan ulkoilmaa. Esimerkiksi sisämaaleista ja tapeteista sekä uusista kalusteista voi irrota kaasuja, kuten formaldehydiä ja haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Philipsin ilmanpuhdistimet suojaavat sinua uusiin koteihin ja remontointiin liittyviltä kaasuilta.
Philips Air -sovellus

ECARFin testaama allergikkoja varten


ECARF, joka on yksi maailman johtavista allergiatutkimusorganisaatioista, on havainnut kliinisessä tutkimuksessaan, että Philips Air Purifier -laitteen käyttö vähensi siitepölyallergikkojen oireita (kuten nuhaa, silmien vuotamista ja punaisuutta, nenän ja ihon kutinaa sekä nenän vuotamista) merkittävästi.
* 90 minuutin altistuksella käytettäessä Philips-ilmanpuhdistimia verrattuna altistukseen ilman suodatinta – ECARFin kliininen testi
Aera Sense -prosessi

AeraSense puhdistaa älykkäästi


Hiukkassuodatin, jonka herkkyys vastaa ammattilaistason tunnistimia, puhdistaa sisäilmaa seuraavilla tavoilla:

1. tarkka valvonta

2. välitön reagointi

3. automaattinen puhdistus

4. reaaliaikainen palaute.

HEPA-suodatin
Vita Shield

VitaShield IPS takaa erinomaisen suorituskyvyn


Philipsin ilmanpuhdistimen ytimessä on VitaShield IPS (Intelligent Purification System).

 

1. Se poistaa ilmasta jopa 20 nanometrin (0,00002 mm:n) kokoiset pienhiukkaset.

2. Yleisimpien ilmassa leviävien allergeenien koko on 0,3 mikronia, ja laite poistaa myös niistä jopa 99,97 %.

3. Se poistaa hajut, VOC-yhdisteet ja bakteerit erittäin tehokkaasti.

60 päivän Philips tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa ostamasi tuotteen ja saada rahat takaisin.

Tuotevalikoima

video

Suodattimen huolto

 

Ilmanpuhdistin ilmoittaa suodatinten vaihtotarpeesta etukäteen ja sammuu automaattisesti, kun suodattimen käyttöikä on lopussa.

Etsi liittyviä lisävarusteita

HEPA-suodatin

Pienhiukkasten HEPA-suodatin


NanoProtect HEPA -suodatin poistaa kodin huoneilmasta 99,97 % haitallisista jopa 20 nanometrin kokoisista hiukkasista – hienojakoisesta pölystä, bakteereista, viruksista ja allergeeneista.

21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
Hiilisuodatin

Aktiivihiilisuodattimet


NanoProtect-aktiivihiilisuodatintemme kennorakenne poistaa TVOC-kaasut ja epämiellyttävät hajut tehokkaasti ja luotettavasti.
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Suodattimien rekisteröinti ja tilaaminen


Kun rekisteröit uuden Philips-ilmanpuhdistimesi, löydät oikeat vaihtosuodattimet ja voit tilata niitä helposti. Suodatinten kunto on erittäin tärkeää kodin huoneilman kannalta. Voit tilata myös sähköpostipäivityksiä.

Muut tuotteet

  • Ilmankostuttimet

    Ilmankostuttimet

    Ärsyttääkö kodin kuiva sisäilma ihoa, nenää ja kurkkua? Kosteuta ilmaa hygieenisesti ja luonnollisesti Philipsin NanoCloud-ilmankostuttimilla.Tutustu tarkemmin!

  • Yhdistetty

    Yhdistetty

    Oletko huolestunut kotisi sisäilman laadusta? Poista sisäilman haitalliset hiukkaset ja paranna ilmanlaatua ilmanpuhdistimillamme, -kostuttimillamme ja -pesimillämme. Tutustu tarkemmin.