Hengitä
vapaammin

Terveellinen, puhdas sisäilma kotiisi luonnollisesti

Yhdistetty ilmanpuhdistin ja -kostutin

Philips Combi Air Purifier
Hengitä terveellistä ilmaa Philipsin yhdistetyn ilmanpuhdistimen ja -kostuttimen ansiosta. Sen ammattilaistasoinen Vitashield IPS -suodatinjärjestelmä puhdistaa ilman ja Nanocloud-tekniikka kostuttaa ilman miellyttäväksi.
See product
video
ilmankostutin

Varmista puhdas ilma ja optimaalinen kosteus


Ilmanlaatu on kasvava ongelma joka puolella maailmaa, joten puhdas ilma on nyt entistäkin tärkeämpää. Kodin sisäilman puhdistaminen on hyvä alku ja helpottaa hengittämistä.

Myös optimaalinen ilmankosteus on tärkeää. Kuiva sisäilma saattaa ärsyttää silmiä, nenää ja kurkkua ja altistaa niitä allergeeneille, bakteereille ja muille epäpuhtauksille. Talvella lämmitys saattaa kuivattaa sisäilmaa ja kesällä taas ilmastointi. Kuiva hengitysilma vaikeuttaa nukkumista ja saattaa pahentaa allergioita, astmaa ja muita hengityselimistön ongelmia. Lisäksi se kuivattaa hiuksia ja ihoa.

Olemme yhdistäneet tehokkaan VitaShield IPS -puhdistustekniikkamme ja NanoCloud-kosteutustekniikkamme. Tämä yhdistelmälaite suojaa sinua ja perhettäsi haitallisilta hiukkasilta ja helpottaa allergioista, heinänuhasta tai muista hengityselimistön ongelmista kärsivien oloa kotonasi.
Philips Air -sovellus

Allergiaystävällinen, ECARF-testattu


ECARF, joka on yksi maailman johtavista allergiatutkimusorganisaatioista, on havainnut kliinisessä tutkimuksessaan, että Philips Air Purifier -laite vähensi siitepölyallergikkojen oireita (kuten nuhaa, silmien vuotamista ja punaisuutta, nenän ja ihon kutinaa sekä nenän vuotamista) merkittävästi poistamalla sisäilmasta allergeeneja.
* 90 minuutin altistuksella käytettäessä Philips-ilmanpuhdistimia verrattuna altistukseen ilman suodatinta – ECARFin kliininen testi

Luonnollinen ja hygieeninen kosteus


Se on todella yksinkertaista ja luonnollista. Yhdistelmälaitteidemme NanoCloud-tekniikka kostuttaa kodin sisäilmaa luonnollisen haihtumisen avulla. Vesimolekyylit ovat niin pieniä, että niiden mukana leviää vähemmän bakteereja* kuin ultraäänellä toimivista ilmankostuttimista.

Kaikki mineraalit jäävät vesisäiliöön, minne ne kuuluvat ja mistä ne voi poistaa helposti. Lisäksi pienimolekyylinen höyry pysyy ilmassa pitkään eikä jätä märkiä läikkiä läheisiin pintoihin.


*Perustuu pseudomonas fragi -bakteeripäästöihin suoraan puhtaista yksiköistä ja suodattimista, 2 tunnin jatkuvan käytön jälkeen, kun on käytetty suurinta asetusta ja mainittua bakteeria sisältävää steriloitua vettä 1 kuution kammiossa, jonka veden vaihtumisnopeus on 280 litraa/min (74 gpm).
Butterfly Tech

Nauti aina puhtaasta ilmasta


Luonnollisesti puhdas ilma on erittäin tärkeää. Siksi Air Combi -yhdistelmälaitteidemme tehokas monivaiheinen Vitashield IPS -aktiivisuodatustekniikka suodattaa jopa 99,97 % yleisimpien ilmassa leviävien allergeenien, haitallisten hiukkasten, hajujen, VOC-yhdisteiden ja bakteerien hiukkasista, joiden koko voi olla jopa vain 0,3 mikronia. Itse asiassa Vitashield IPS -tekniikkamme kerää lähes kaikki epäpuhtaudet, kuten virukset. Se puhdistaa ilmaa ilman voimakkaita kemikaaleja ja otsonia jopa 95 m2:n tiloissa.

60 päivän Philips tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa ostamasi tuotteen ja saada rahat takaisin.

Se alla kombiprodukter

suodattimet

 

Ilmankostuttimen suodatin

Philips-ilmankostuttimen kostutussuodatin imee vettä hyvin ja takaa tehokkaan haihdutuksen.

suositeltava hinta: 19,99 €
21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
HEPA-suodatin

 

Pienhiukkasten HEPA-suodatin

NanoProtect HEPA -suodatin poisti kodin huoneilmasta 99,97 % haitallisista jopa 20 nanometrin kokoisista hiukkasista – hienojakoisesta pölystä, bakteereista, viruksista ja allergeeneista.

21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Muut tuotteet

  • Ilmanpuhdistimet

    Ilmanpuhdistimet

    Tiesitkö, että kodin sisäilma saattaa olla 10–30 % likaisempaa kuin ulkoilma? Philipsin ilmanpuhdistimet poistavat esimerkiksi siitepölyn, lemmikkieläinten karvat ja bakteerit ilmasta nopeasti. Tutustu tarkemmin!

  • Ilmankostuttimet

    Ilmankostuttimet

    Ärsyttääkö kodin kuiva sisäilma ihoa, nenää ja kurkkua? Kosteuta ilmaa hygieenisesti ja luonnollisesti Philipsin NanoCloud-ilmankostuttimilla.Tutustu tarkemmin!