• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Intialaistyylinen linssikeitto

    Linssikeitto muuttuu soseuttamalla täyteläisemmäksi. Tärkkelys suurustaa keittoa, mutta siihen jää myös purtavaa.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 100 g pestyjä keltaisia linssejä
    • 100 g kikherneitä (säilyke)
    • 100 g pilkottua punaista paprikaa
    • 2 pilkottua tomaattia
    • 100 g kananreittä
    • 7 dl kanalientä
    • 1 tl jauhettua korianteria
    • 1 tl kuminaa
    • ½ tl paprikajauhetta
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • ½ rkl balsamiviinietikkaa
    • ½ limen mehu (lisää maun mukaan)
    • 4 vartta tuoretta persiljaa tai korianteria

    Ohjeet

    • Pilko kana 2 cm:n paloiksi.
    • Lisää kaikki keiton ainekset SoupMakeriin kana päällimmäisenä. Sulje kansi ja valitse sosekeiton ohjelma.
    • Kun ohjelma on loppunut, kaada keitto kulhoihin tai syville lautasille.
    • Ripottele pinnalle hienonnettuja yrttejä ja tarjoile.
    • Vinkki: Jos haluat jättää keittoon enemmän purtavaa, voit käyttää paksun keiton ohjelmaa ja lisäksi manuaalista ohjelmaa.
    Intialaistyylinen Linssikeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.