• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Purjokeitto

    Purjoa on saatavilla ympäri vuoden, mutta parhaimmillaan purjo on lokakuun ja toukokuun välisenä aikana.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 350 g purjoa
    • 50 g perunaa
    • 50 g silputtua sipulia
    • 1 valkosipulin kynsi
    • 7,5 dl kanalientä
    • tuoreita timjamin lehtiä
    • pippuria & suolaa oman maun mukaan
    • 1 tl sinappia
    • 1 tl kapriksia
    • ½ rkl sitruunamehua
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • tuoretta persiljaa

    Ohjeet

    • Huuhtele purjot ja leikkaa ne 1 cm paksuisiksi renkaiksi. Kuori ja pilko perunat 2,5 cm paloiksi.
    • Laita kaikki keittoainekset SoupMakeriin, sulje kansi ja paina sosekeitto-ohjelman painiketta.
    • Sekoita sillä välin vinaigretten ainekset pienessä kulhossa.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kauniisiin keittokulhoihin. Lorauta keiton joukkoon hieman vinaigrettea ja tarjoile.
    • Vinkki: Voit tarjoilla keiton myös kylmänä, jos haluat. Jäähdytä keittoa vähintään 3 tunnin ajan.
    Purjokeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.