1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Products

    Linssisalaatti

    Tämä on täydellinen piknikruoka. Sitä voi muunnella vaihtelemalla kastiketta tai salaatin aineksia.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 25 m

    Ainekset

    • 300 g linssejä (katso vinkkiä)
    • 7,5 dl kasvislientä
    • Halutessasi:
    • fenkolin- tai kuminansiemeniä
    • Salaatti:
    • 2 tomaattia pilkottuina pieneksi
    • ¼ kurkkua pieninä kuutioina
    • 1 kerä lehtisalaattia pilkottuna
    • 1 sitruunan mehu
    • 4 rkl extra virgin -oliiviöljyä
    • kourallinen tuoretta persiljaa, basilikaa tai korianteria

    Ohjeet

    • Lisää linssit ja liemi SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse hillokeohjelma.
    • Kun ohjelma on lopussa, jätä kansi kiinni noin 10-15 minuutiksi, kunnes linssit ovat kypsiä mutta edelleen kiinteitä.
    • Valuta ylimääräinen liemi pois, siirrä suureen kulhoon ja anna jäähtyä.
    • Viimeistele lisäämällä muut ainekset ja sekoittamalla hyvin.
    • Vinkki: Saatavissa on monenlaisia linssejä. Punaiset linssit ovat liian pehmeitä tähän reseptiin, mutta ranskalaiset vihreät, mustat ja ruskeat linssit sopivat hyvin.
    Linssisalaatti