Tämä on täydellinen piknikruoka. Sitä voi muunnella vaihtelemalla kastiketta tai salaatin aineksia.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 25 m
Ainekset
- 300 g linssejä (katso vinkkiä)
- 7,5 dl kasvislientä
- Halutessasi:
- fenkolin- tai kuminansiemeniä
- Salaatti:
- 2 tomaattia pilkottuina pieneksi
- ¼ kurkkua pieninä kuutioina
- 1 kerä lehtisalaattia pilkottuna
- 1 sitruunan mehu
- 4 rkl extra virgin -oliiviöljyä
- kourallinen tuoretta persiljaa, basilikaa tai korianteria
Ohjeet
- Lisää linssit ja liemi SoupMakeriin, sulje kansi ja valitse hillokeohjelma.
- Kun ohjelma on lopussa, jätä kansi kiinni noin 10-15 minuutiksi, kunnes linssit ovat kypsiä mutta edelleen kiinteitä.
- Valuta ylimääräinen liemi pois, siirrä suureen kulhoon ja anna jäähtyä.
- Viimeistele lisäämällä muut ainekset ja
sekoittamalla hyvin.
- Vinkki: Saatavissa on monenlaisia linssejä. Punaiset linssit ovat liian pehmeitä tähän reseptiin, mutta
ranskalaiset vihreät, mustat ja ruskeat linssit sopivat hyvin.