Tiesitkö, että rasvaisen ruoan hyvälle maulle on olemassa kemiallinen selitys? Useimmat meistä haluavat syödä terveellistä ruokaa ja käyttää ruoanlaitossa mahdollisimman vähän rasvaa – mutta emme kuitenkaan halua tinkiä hyvästä mausta. Käsi sydämelle: miten hauskaa on syödä höyrykypsennettyä kalaa ja keitettyä parsakaalia koko ajan? Hyvä ruoka on yksi elämän suuria iloja, ja ruokanautinnot parantavat elämänlaatua! Tiesitkö, että rasvaisen ruoan hyvälle maulle on olemassa kemiallinen selitys? Kun ruoka friteerataan, paistetaan tai paahdetaan uunissa öljyssä, siinä käynnistyy aminohappojen ja sokerien kemiallinen prosessi. Kuumasta öljystä vapautuu valtavasti aromaattisia makuyhdistelmiä, joiden ansiosta ruoasta tulee maukkaampaa. Lisäksi öljy tekee paistopinnasta rapean. Innovatiivinen teknologia maistuvaan vähärasvaiseen ruoanlaittoon Philips on kehittänyt tuotteen, jonka toiminta muistuttaa tätä prosessia, mutta käyttää öljyn sijaan ilmaa. Philips Airfryer näyttää erilliseltä uunilta, mutta sen erittäin edistynyt teknologia antaa mahdollisuuden valmistaa vaikkapa ylellistä gratinoitua hummeria, friteerattuja kanansiipiä tai uunipaistettua lohta lähes ilman öljyä. Laitteen vaikutus ilman öljyä perustuu erityisen nopeaan kiertoilmaan, joka käynnistää ruoassa saman prosessin kuin öljyssä paistettaessa tai friteeratessa. Airfryerissa on patentoitu tähden muotoinen pohja, jonka ansiosta ilma kiertää laitteessa erittäin nopeasti ja tasaisesti.
Philipsin tuotesarjaan kuuluu useita tuotteita, kaikkea perhekokoisesta XL-versiosta käteviin kompakteihin malleihin.
Asettaa automaattisesti ajan ja lämpötilan. Ruoanvalmistus sujuu kuin itsestään.