Ajoneuvot

RacingVision

auton ajovalopolttimo

  • KA

  RacingVision

  auton ajovalopolttimo

  Kenties kirkkain tieliikenteeseen hyväksytty halogeenipolttimo

  Philipsin RacingVision-ajovalopolttimot on suunniteltu intohimoisille kuljettajille. Jopa 150 % tavallista kirkkaamman valon ansiosta reagointi tiellä on nopeampaa ja ajaminen entistä turvallisempaa ja mielenkiintoisempaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Kenties kirkkain tieliikenteeseen hyväksytty halogeenipolttimo

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

RacingVision auton ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: H7, Pakkauskoko: 1, 12 V, 55 W 12972RVB1 Etsi samanlaisia tuotteita

Uusi Philips pakkausten ulkoasu

philips-change-package

Kenties kirkkain tieliikenteeseen hyväksytty halogeenipolttimo

Vie valosi ja autosi uudelle tasolle

 • Näe kauemmas ja reagoi nopeammin – jopa150 % kirkkaammat polttimot

  Yöllä näkyvyyden on oltava paras mahdollinen. Mitä kauemmas näet selvästi, sitä nopeammin voit reagoida tiellä ajaessa. Philips RacingVision -ajovalopolttimot parantavat näkyvyyttä jopa 150 % tavallista kirkkaammalla valolla. Havaitset edessä olevat esteet paljon aikaisemmin kuin vähemmän tehokkaita halogeenipolttimoita käytettäessäsi. Nauti turvallisesta ja miellyttävästä matkasta!

 • Yksi markkinoiden kirkkaimmista polttimoista tuottaa erinomaisen valon

  Entistä paremmat ja kirkkaammat valot parantavat ajosuoritusta. Optimoitu ja tarkasti muotoiltu hehkulanka, jopa 13 baarin korkeapaineinen kaasutäyte, huolellinen kromipinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat Philips RacingVision -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Tehokkaiksi ja näkyvyyttä parantaviksi suunnitellut ajovalopolttimot tekevät ajokokemuksesta rennon, hallitun ja hauskan.

 • Kirkkaat valot sporttiseen ajoon

  Vauhdista pitävät kuskit odottavat autoiltaan enemmän. Tyyppihyväksytyt Philips RacingVision -ajovalopolttimot tarjoavat jopa 150 % enemmän kirkkautta, joten luvassa on hauskoja ajokokemuksia niin tiellä kuin maastossakin.

 • Kirkkaat valot vähentävät yllätyksiä ja parantavat hallintaa

  Huonosti valaistulla tiellä ajovaloilla on suuri merkitys, etenkin jos ajetaan nopeusrajoituksen tuntumassa. Jos eteen tulee yllättävä vaaratilanne, siihen on pystyttävä reagoimaan nopeasti, sillä kyse voi olla sekunnin murto-osasta. Philips RacingVision -ajovalopolttimoiden erinomaisten valokeilojen ansiosta pystyt havaitsemaan vaaralliset tilanteet nopeasti ja säilyttämään ajoneuvosi hallinnan – tieolosuhteista riippumatta.

 • Valojen hyvä kontrasti tekee ajamisesta turvallista ja miellyttävää

  Pimeällä ajettaessa näkökyky joutuu äärimmilleen. Kun valoa on vähän tai vastaantulevaa liikennettä paljon, ympäristön kontrastit vähenevät, jolloin kyky havaita ja hahmottaa kohteita, kuten jalankulkijoita, heikkenee huomattavasti. Philips RacingVision -ajovalopolttimoiden (saatavilla H4- ja H7-tyyppisinä) erityisen värilämpötilan ansiosta silmät tarkentavat paremmin ja erottavat kontrasteja kauempaa. Parantunut havaintokyky lisää turvallisuuttasi tien päällä ja tekee pimeällä ajamisesta miellyttävämpää.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips tuottaa luokkansa parhaita tuotteita alkuperäisosavalmistajien markkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

 • Voimakkaat tieliikenteeseen hyväksytyt ajovalot pimeässä ajamiseen

  Talviajo on aina haaste, mutta juuri haasteista intohimoiset kuljettajat pitävät. Ankarien talvikuukausien aikana on kuitenkin pystyttävä luottamaan ajovalojen suorituskykyyn. Aivan samalla tavalla kuin valitset talvirenkaasi huolellisesti, sinun tulisi kiinnittää huomiota myös näkyvyyteen. Philips RacingVision -ajovalopolttimot lisäävät hallintaa myös vaikeissa olosuhteissa, joten ajo-olosuhteista huolehtimisen sijaan voit keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita