Beardtrimmer series 9000

BeardTrimmer 9000 -partatrimmeri

  Beardtrimmer series 9000

  BeardTrimmer 9000 -partatrimmeri

  Maailman ainoa laserohjauksella varustettu partatrimmeri

  Partatrimmerin ainutlaatuinen laserohjaus takaa muotoilun täydellisen hallinnan. Ohjauksen avulla on helppo varmistaa tarkat reunat ja symmetriset muodot. ”Yksi parhaista kokeilemistani”, toteaa Café-lehden toimittaja Jonas Terning jutussa, jossa BeardTrimmer 9000 valittiin Cafén suosikiksi.”... nyt voin siistiä pulisonkini kääntämättä päätäni peilin edessä”, sanotaan kuluttaja-arvostelussa prisjakt.se‑sivustossa, jossa partatrimmeri on saanut arvosanan 8,5/9. 93 % Buzzador-testaajista suosittelee Philips BeardTrimmer 9000 ‑partatrimmeriä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 129,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Beardtrimmer series 9000 BeardTrimmer 9000 -partatrimmeri

0, 2 mm:n tarkkuus, Kokometallinen kaksipuolinen trimmeri, 1 h latauksella 60 min käyttöaikaa, varustettu laserohjaimella BT9280/32 Etsi samanlaisia tuotteita

Maailman ainoa laserohjauksella varustettu partatrimmeri

 • Ainutlaatuinen laserohjaus takaa tarkan ja symmetrisen lopputuloksen

  Ainutlaatuinen laserohjaus takaa tarkan ja symmetrisen lopputuloksen

  BeardTrimmer 9000 ‑partatrimmerissä on valinnainen toiminto, joka heijastaa iholle valonsäteen. Sitä seuraamalla voi luoda symmetrisiä linjoja ja muotoja helposti ja tarkasti. Valonsäde näyttää ajettavan alueen, joten saat aina haluamasi lopputuloksen. Laserohjaus on 100-prosenttisen turvallinen iholle.

 • Kaksipuolinen trimmeri: ihanteellinen tarkkuus 32 mm:n ja 15 mm:n puolilla

  Kaksipuolinen trimmeri: ihanteellinen tarkkuus 32 mm:n ja 15 mm:n puolilla

  Irrottamalla kamman saat käyttöösi kaksipuolisen tarkkuustrimmerin. Yhdellä puolella on tehokas 32 mm leveä trimmeri. Toisella puolella taas on 15 mm leveä tarkkuustrimmeri, joka on täydellinen valinta pienille alueille, esimerkiksi nenän alle tai suun ympärille. Se takaa tarkan ajon, mutta suojaa myös ihoa. Pienen koon ja viistetyn muodon ansiosta näkyvyys on hyvä kapeiden linjojen ja yksityiskohtien muotoilun aikana.

 • Lukittuva zoomausrengas pituusasetuksen valintaan

  Lukittuva zoomausrengas pituusasetuksen valintaan

  Voit valita haluamasi pituusasetuksen pyörittämällä trimmerin varressa olevaa zoomausrengasta. Valinta lukittuu, joten tasainen ja tarkka lopputulos on taattu.

 • Hellävaraiset terät pysyvät terävinä pitkään

  Hellävaraiset terät pysyvät terävinä pitkään

  Partatrimmerin terät eivät vaadi huoltoa ja teroittuvat itse. Tämän ansiosta ne pysyvät terävinä ja tehokkaina, eikä niitä tarvitse öljytä. Philipsin patentoitu pearl tip ‑teknologia takaa hellävaraisen ajon. Teknologia vähentää ihoon kohdistuvaa kitkaa, eikä haavoja tule, olipa trimmeri sitten missä asennossa tahansa.

 • Vedenkestävä – helppo puhdistaa

  Vedenkestävä – helppo puhdistaa

  Ajopään voi puhdistaa helposti juoksevalla vedellä. Trimmeri on täysin vesitiivis.

 • Parta- ja tarkkuuskampa

  Parta- ja tarkkuuskampa

  Tarkkuuskampa tekee trimmauksesta tarkempaa. Käytä sitä partakamman sijaan hankalilla alueilla tai parran reunojen siistimiseen. Partakampa on tehokas, kun tasaisen lopputuloksen haluaa saada nopeasti.

 • Selkeä LED-näyttö esittää valitun pituusasetuksen

  Selkeä LED-näyttö esittää valitun pituusasetuksen

  LED-näyttö esittää valitun pituusasetuksen millimetreissä, jotta voit aina olla varma siitä, että saat juuri haluamasi tyylin.

 • Täydellinen kolmen päivän sänki 0,4 mm:n pituusasetuksella

  Täydellinen kolmen päivän sänki 0,4 mm:n pituusasetuksella

  Tunnetko olosi mukavimmaksi, kun kasvoillasi on rento kolmen päivän sänki? Saat täydellisen kolmen päivän sängen joka päivä trimmerin lyhyimmällä 0,4 mm:n pituusasetuksella.

 • Suunniteltu kestämään

  Suunniteltu kestämään

  Philips Series 9000 ‑partatrimmereillä on kahden vuoden maailmanlaajuinen takuu. Trimmerimme on suunniteltu kestämään. Niitä ei tarvitse öljytä ja ne sopivat yhteen kaikkien sähköteknisten standardien kanssa ympäri maailmaa.

 • 70 minuutin johdoton käyttö tunnin latauksella

  70 minuutin johdoton käyttö tunnin latauksella

  Laitetta voi käyttää jopa 70 minuuttia tunnin latauksen jälkeen. Philips BT9280/32 ‑partatrimmeri toimii sekä johdon kanssa että ilman sitä.

 • Näet akun lataustason LED-näytössä

  LED-näytössä näet helposti akun lataustason.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita