Saeco

Saeco GranBaristo

Täysin automaattinen espressokeitin

  Saeco GranBaristo

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Nauti 16 erikoiskahvin valikoimasta yhdellä painalluksella

  Saecon 28-vuotinen kokemus pavusta kuppiin -tekniikasta pääsee oikeuksiinsa uudessa GranBaristossa. Vallankumouksellisten teknisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä sulavalinjainen espressokeitin on entistä monipuolisempi ja sen ylläpito on helpompaa. Saat kahvisi entistä kuumempana ja entistä nopeammin Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 1 399,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Saeco GranBaristo Täysin automaattinen espressokeitin

18 kahvilaadun valmistus, Integroitu maitokannu ja vaahdotin, Teräs/musta, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8965/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti 16 erikoiskahvin valikoimasta yhdellä painalluksella

Helposti yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö

 • Helppo puhdistaa astianpesukoneessa

  Helppo puhdistaa astianpesukoneessa

  Saecon valumisastian ja maidonvaahdottimen tai maitokannun voi pestä astianpesukoneessa, jolloin säästät aikaa ja saat taatusti puhdasta jälkeä.

 • Kahvia vaivattomasti vähällä vedellä

  Kahvia vaivattomasti vähällä vedellä

  Uusi suodatinyksikkö vähentää huuhtelutoiminnon vedenkulutusta 80 %. Näin saat valmistettua enemmän juomia ilman, että joudut välillä täyttämään vesisäiliön.

 • Automaattisen puhdistuksen ja kalkinpoiston ansiosta laite on aina puhdas

  Automaattisen puhdistuksen ja kalkinpoiston ansiosta laite on aina puhdas

  Saecon suunnittelema espressokeitin puhdistaa automaattisesti kahvipiirit vedellä, kun keitin käynnistetään tai sammutetaan. Tämän ansiosta jokainen kahvikupillinen on tuore ja aromikas. Säännöllinen kalkinpoisto pidentää laitteen käyttöikää. Kun kalkinpoisto on tarpeen, laite ei vain ilmoita siitä, vaan aloittaa automaattisesti kalkinpoiston. Prosessin aikana näytön selkeät viestit kertovat, kun sinun pitää tehdä jotain. Kalkinpoisto ei ole koskaan ollut helpompaa!

 • Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Eri kahvilaadut vaativat erilaisen jauhatuksen, ja tällä espressokeittimellä onnistut joka kerta. Keittimen viidellä eri jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly on kestävä ja takaa täyteläisen kahvinautinnon vielä vuosienkin päästä. Keraaminen materiaali optimoi jauhatuksen siten, että vesi uuttuu kahvin läpi tasaisesti ja kahvipapujen aromit säilyvät. Toisin kuin tavallisissa kahvimyllyissä, keraaminen materiaali estää kahvia kuumenemasta liikaa. Näin se ei maistu palaneelta.

 • Kuumaa kahvia hetkessä Thermospeed-tekniikalla

  Kuumaa kahvia hetkessä Thermospeed-tekniikalla

  Nauti höyryävän kuumasta kahvista ilman odottelua. Kuumavesisäiliön Saeco Thermospeed -tekniikka kuumentaa kahvipiirin hetkessä, kun keitin käynnistetään. Tekniikka myös estää lämmön karkaamisen ja varmistaa, että ensimmäinenkin kahvikupillinen on höyryävän kuuma.

 • Tallenna makumieltymykset kuuteen käyttäjäprofiiliin

  Tallenna makumieltymykset kuuteen käyttäjäprofiiliin

  Jokainen kupillinen valmistetaan tarkalleen makusi mukaisesti. Mukauttamistoiminnolla voit räätälöidä ja tallentaa kaikki juomasi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Kuuden käyttäjäprofiilin ansiosta kaikki keittimen käyttäjät voivat luoda omat täydelliset kahvikupillisensa.

 • Yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö tekee puhdistamisesta vaivatonta

  Yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö tekee puhdistamisesta vaivatonta

  Saeco GranBaristo on ainoa täysin automaattinen espressokeitin, jossa on yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö helppoa puhdistusta varten.

 • Säädettävä suodatuspaine perinteiselle kahville ja espressolle

  Säädettävä suodatuspaine perinteiselle kahville ja espressolle

  Saeco GranBaristo tarjoaa patentoidun VariPresso-suodatinyksikön ansiosta ennennäkemättömän laajan juomavalikoiman eri tarpeisiin. Sen salaisuus on säädettävä suodatuspaine, jonka voit asettaa korkeaksi täyteläistä espressoa varten tai alhaisemmaksi perinteistä pitkää kahvia varten.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita