LongLife

perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

  LongLife

  perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

  Drive with care

  Oletko kyllästynyt vaihtamaan sisä- ja merkinantovalojen polttimoita jatkuvasti? LongLife-polttimoilla on pidempi käyttöikä, joten ne säästävät huoltoaikaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LongLife perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

Polttimotyyppi: PS19W, Pakkauskoko: 1, 12 V, 19 W 12085LLC1 Etsi samanlaisia tuotteita

Drive with care

Pidennetty käyttöikä

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalaistuksen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Laaja valikoima 12 V:n polttimoja kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Laaja valikoima 12 V:n polttimoja kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Mikä 12 V:n polttimo pitää valita? Philips Automotiven valikoima sisältää polttimot auton kaikkiin valotoimintoihin: rekisterikilven valot, takaseisonta-/pysäköintivalot, käsinelokeron valot, sisätilojen merkkivalot, etuseisontavalot.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips tuottaa luokkansa parhaita autotuotteita ja -palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

 • Pidennetty käyttöikä – enemmän vastinetta rahoille

  LongLife-polttimot sisä- ja -merkinantovaloihin ovat ihanteellinen valinta edullista hintaa ja hyvää laatua etsiville. Pidennetty käyttöikä ja erinomainen lämmön- ja tärinänkestävyys takaavat huolettoman käytön pitkäksi aikaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita