LCD-TV ammattikäyttöön

  Tyylikästä muotoilua edulliseen hintaan

  Tämä moderni ja energiaa säästävä HD-valmis Hospitality-TV tuo käyttöösi digitaalitelevision edut ja on valmis tulevaan. Vieraasi tuntevat itsensä tervetulleeksi ja kokevat erinomaisen katseluelämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV ammattikäyttöön

32", LCD, integroitu digitaalinen 32HF5335D/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyylikästä muotoilua edulliseen hintaan

Philipsin digitaalinen Hospitality-LCD-TV

 • Pixel Plus HD antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus HD antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus HD on kuvankäsittelytekniikka, jonka ansiosta kuvasisältö näyttää eloisalta, luonnolliselta ja todenmukaiselta. Tuloksena on todentuntuinen, uskomattoman yksityiskohtainen ja syvä kuva mistä tahansa HD-lähteestä.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Digitaalitelevision ja -radion integroitu DVB-T-viritin

  Integroidulla DVB-T-virittimellä voit vastaanottaa maanpäällisiä digitelevisiokanavia nykyisten analogisten kanavien lisäksi. Sen avulla voit myös kuunnella digitaalisia radiokanavia ilman tarvetta hankkia uutta radiovastaanotinta.

 • Incredible Surround™ parantaa äänen laatua

  Incredible Surround™ on äänenkäsittelytekniikka, joka laajentaa kaiuttimien välistä virtuaalista etäisyyttä ja luo mukaansa tempaavan äänielämyksen. Incredible Surround™ -tekniikan ansioista asiakkaat voivat nauttia täydellisen syvästä ja leveästä surround-äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Kiertonivelteline, jossa on varkaudenesto

  Tämän LCD-TV:n mukana toimitetaan kiertonivelteline, jonka avulla asiakkaat voivat katsoa televisiota kaikkialla huoneessa. Teline voidaan kiinnittää pöytään tai muuhun huonekaluun, mikä ehkäisee varkauksia.

 • SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida television asetukset ja analogiset ohjelmointiasetukset toisiin televisioihin alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • VESA-kiinnitysvalmius

  Video Electronics Standards Associationin (VESA) yhdenmukainen seinäkiinnitysstandardi. Tarjoaa useita seinäkiinnitysmahdollisuuksia ja useita erilaisia seinäkiinnikkeitä

 • Vihreä logo takaa alhaisen virrankulutuksen

  Philips antaa vihreän logon ympäristöystävällisimmille ja turvallisimmille tuotteilleen, jotta voit olla varma, että teet oikean ympäristöystävällisen valinnan. Hospitality-television laitteisto perustuu kuluttaja-TV-malliin, jonka ulkopuoliset tarkastajat ovat sertifioineet yli 10 % tehokkaammaksi kuin muut markkinoilla olevat luokkiensa tuotteet. Parempi energiansäästö vähentää haittavaikutusta ympäristölle ja alentaa käyttökustannuksia (katso www.philips.com/sustainability)

 • Eco-ystävällinen muotoilu ja paloturvallinen kotelo

  Yhteiskunta ja ympäristö ovat olennainen osa Philipsin liiketoiminta-ajatusta. Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä. Philipsin televisioiden kotelot on myös valmistettu palonkestävästä materiaalista. Riippumattomissa testeissä on osoitettu, että vaikka televisiot voivat joissain tapauksissa kiihdyttää tulipaloja, Philipsin televisiot eivät sitä tee.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita