Yhdistämättömät
Fidelio

  Fidelio

  SoundSphere-minikaiuttimet

  Koe live-esityksen tunteet

  Herätä musiikki eloon SoundSphere-kaiutintekniikan syvemmän ja luonnollisemman äänentoiston avulla. Liitä elegantit kaiuttimet suoraan tietokoneeseen ja nauti multimediasisällön uskomattomasta äänenlaadusta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 549,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio SoundSphere-minikaiuttimet

Alumiini, 50 W DS6800W/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe live-esityksen tunteet

Hulluna ääneen

 • SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  Nauti musiikin lumosta, kun SoundSphere toistaa kaikki äänet esittäjän haluamalla tavalla. SoundSphere toistaa äänet selkeästi ja luonnollisesti ja antaa syvän, laajan vaikutelman. Tuloksena on tarkka äänentoisto, ja tunnet kuin esittäjät olisivat suoraan edessäsi. SoundSphere-kaiuttimien diskanttikaiutin riippuu kaiutinkotelon yläpuolella. Siten se toistaa ääntä tavallista selkeämmin ja kaikkiin suuntiin. Tarkka äänen sekoitussuunnittelu ja bassokaiuttimen huolellinen sijoittelu suhteessa diskanttikaiuttimeen vähentävät häiriöitä ja takaavat luonnollisen äänen.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassoreflektiakustiikassa käytetään bassoputkea, joka on viritetty kaiutinkotelon äänenvoimakkuuden mukaan. Näin saadaan aikaan syvät bassoäänet pienistä kaiuttimista. Tarkkaan suunniteltu ja muotoiltu bassoputki edistää ilman virtausta ja mahdollistaa syvemmän ja iskevämmän bassoäänen jopa kovissa äänenvoimakkuuksissa ja vähentää häiriöitä aiheuttavia ilmanpyörteitä.

 • USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten laitteen lataaminen on helppoa. Laitteen voi liittää yksinkertaisesti USB-kaapelilla kaiuttimen takaosaan.

 • Kokonaislähtöteho 2 x 25 W RMS

  Kokonaislähtöteho 2 x 25 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  AUX-in-liitäntä mahdollistaa MP3-sisällön toistamisen suoraan kannettavista mediasoittimista. Sen lisäksi, että voit kuunnella lempimusiikkiasi kaiuttimen tarjoamalla erinomaisella äänenlaadulla, AUX-in-liitäntä on myös erittäin kätevä, sillä sinun tarvitsee vain liittää kannettava MP3-soitin kaiuttimeen.

 • Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita