Minihifijärjestelmä

  Rikas äänielämys

  Valmistaudu vastaanottamaan FWC143, uskomattoman runsasta ääntä tuottava HiFi-minisarja. Arvostat varmasti tämän sarjan helppokäyttöisyyttä – istu alas, rentoudu ja anna musiikin soida koko päivän! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Rikas äänielämys

 • Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalisen äänensäädön ansiosta voit valita eri musiikkityylien taajuusalueet käyttämällä esimääritettyjä Jazz-, Rock- ja Classic-asetuksia. Kussakin tilassa äänenbalanssi ja musiikkityylin äänentaajuudet säädetään automaattisesti graafisella taajuuskorjaustekniikalla. Digitaalinen äänensäätö muokkaa äänibalanssin musiikkityylin mukaan ja takaa siten parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Koko äänialueen bassorefleksikaiuttimiin perustuva järjestelmä

  Koko äänialueen bassorefleksikaiuttimiin perustuva järjestelmä

  Bassorefleksikaiuttimien tarjoama bassokokemus on syvä. Se erottuu tavallisista kaiuttimista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvä ja hallittu bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Kuuntele AM/FM-radiota

  Kuuntele AM/FM-radiota
 • Stereokasettidekki

  Stereokasettidekki
 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Yhdelle CD-levylle mahtuu jopa 10 tuntia musiikkia. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita