Screeneo

  Screeneo Smart LED -projektori

  Näe kaikki suurempana – elokuvat, urheilu, pelit ja paljon muuta

  Tuo kotiisi suuren elokuvateatterin tunnelmaa. Voit asettaa Screeneo-viihdekeskuksen minkä tahansa tasaisen seinän lähelle, jonne viihdekeskus heijastaa jopa 50–100-tuumaisen kuvan. LED-tekniikan ansiosta kuvanlaatu on erinomainen. Voit liittää keskuksen osaksi melkein mitä tahansa järjestelmää. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Näe kaikki suurempana – elokuvat, urheilu, pelit ja paljon muuta

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Screeneo Smart LED -projektori

ja DVB-T-viritin HDP1690TV/EU Etsi samanlaisia tuotteita

Näe kaikki suurempana – elokuvat, urheilu, pelit ja paljon muuta

 • Kiinteät kaiuttimet ja subwoofer tuottavat syvän, 26 W:n äänen

  Et tarvitse erillistä äänentoistojärjestelmää, sillä projektorissa on kiinteät kaiuttimet ja subwoofer, joiden lähtöteho on 26 W RMS. Täydellisen äänentoiston viimeistelee Dolby Digital 2.1 -järjestelmä.

 • Koe viihde aivan seinän tuntumassa

  Koe elokuvat, urheilu ja pelit ennennäkemättömän 50–100 tuuman kuvan voimin. Screeneon voi asettaa lähelle mitä tahansa tasaista seinää. Saat 50 tuuman kuvan lasten piirrettyjä varten asettamalla Screeneon 10 cm:n päähän seinästä ja 100 tuuman valkokankaan jalkapallo-ottelua varten asettamalla Screeneon 44 cm:n päähän seinästä.

 • NaturaColor tuottaa aidot värit

  Valokuvat, elokuvat ja muu sisältö näkyvät elävän värikkäinä LED-tekniikan ansiosta. NaturaColor laajentaa värivalikoimaa ja tarkkuutta entisestään, joten Screeneo näyttää kuvat alkuperäisen aitoina.

 • Ei johtoja: nauti musiikista Bluetooth-, Wi-Fi- tai DLNA-yhteydellä

  Screeneo toimii myös musiikkijärjestelmänä! Sillä voi suoratoistaa musiikkia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Bluetooth- tai DLNA (Digital Living Network Alliance) -yhteydellä.

 • Kirkkaat ja terävät 600 Hz:n kuvat ProGleam-tekniikalla

  Screeneo tuottaa hämmästyttävän kirkkaat ja terävät kuvat 600 Hz:n taajuudella, ja lyhyen etäisyyden tekniikka tekee vaikutuksen joka kerta.

 • Selaa verkkosivuja ja suoratoista videoita, musiikkia ja valokuvia Wi-Fi-yhteydellä

  Langattomien liitäntäominaisuuksien ansiosta voit katsoa suosikkisisältöäsi suuressa koossa Bluetooth, Wi-Fi- ja DLNA-yhteydellä. Kiinteällä Wi-Fi-yhteydellä tai LAN-portilla (Ethernet) voit muodostaa helposti yhteyden Internetiin – tai DLNA-yhteydellä kotiverkkoon – ja suoratoistaa sisältöä laitteistasi. Miracast-ominaisuuden ansiosta saat myös toistettua älypuhelimen tai tablet-laitteen näytön suurella näytöllä.

 • Liitä mihin tahansa digisovittimeen ja muihin laitteisiin HDMI-liitännällä

  Muodosta yhteys mihin tahansa digisovittimeen, Blu-ray-soittimeen, pelikonsoliin tai mediapalvelimeen HDMI-liitännällä. Voit myös asettaa SD-kortin kortinlukijaan tai liittää USB Flash -aseman. Kiinteällä DVB-T-virittimellä voit katsoa maksuttomia kanavia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita