HD-mediasoitin

  USB Hi-Speed 2011

  HD-mediasoitin

  Käytä Netflixiä ja YouTubea televisiossasi

  Istu alas ja uppoudu elokuvien maailmaan. HMP2000-televisioon on asennettu Netflix ja YouTube, joten katseltavanasi on miltei rajaton määrä videoita ja tilauselokuvia. Nyt voit välittömästi nauttia olohuoneessasi hittielokuvista ja suosituimmista tv-sarjoista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HD-mediasoitin

Netflix, YouTube, Kiinteä Wi-Fi HMP2000/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Käytä Netflixiä ja YouTubea televisiossasi

 • Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  Hi-Speed USB 2.0 -linkki toistaa videoita/musiikkia USB Flash -asemista

  USB (Universal Serial Bus) on protokollastandardi, jonka avulla tietokoneet ja elektroniset laitteet liitetään toisiinsa. Hi-Speed USB -laitteiden tiedonsiirtonopeus on jopa 480 Mbps, kun alkuperäisten USB-laitteiden siirtonopeus oli 12 Mbps. Hi-Speed USB 2.0 -linkin ansiosta sinun ei tarvitse muuta kuin liittää USB-laite, valita elokuva, musiikki tai valokuva ja käynnistää toisto.

 • Katsele valokuvia eri formaateissa

  Katsele valokuvia eri formaateissa

  Voit katsoa kuvia eri formaateissa, mukaan lukien JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP ja HD JPEG – suoraan laajakuva-TV:ssä! Tee olohuoneestasi valokuvagalleria ja jaa ihanat muistosi ystäviesi ja perheesi kanssa.

 • Katso YouTube-videoita suoraan suurinäyttöisestä TV:stä*

  Katso YouTube-videoita suoraan suurinäyttöisestä TV:stä*

  Katso YouTube-videoita nyt TV:stäsi. Nauti suuresta internet-videoiden valikoimasta suuremmalta näytöltä ilman tietokoneen käynnistämistä. Riittää, että Blu-ray-soittimesi tai kotiteatterijärjestelmäsi on yhdistetty internetiin, joko kaapeleilla tai langattomasti*. Sitten vain nauttimaan YouTuben tarjonnasta.

 • Netflix-suoratoistolla TV-sarjoja ja elokuvia Internetin kautta

  Netflix-suoratoistolla TV-sarjoja ja elokuvia Internetin kautta

  Voit katsella televisiosta välittömästi TV-sarjoja ja elokuvia niin usein kuin haluat. Tarvitset vain Internet-yhteyden (joko Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden) ja Netflix-jäsenyyden, joka sisältää suoratoistomahdollisuuden*.

 • Toista useita videoformaatteja

  Toista runsaasti erilaisia videoformaatteja - myös teräväpiirtoformaatteja, kuten MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - eikä tiedostoja tarvitse muuntaa. Paina vain toistopainiketta ja ala katsella huippulaadukkaita videoita tai elokuvia, joissa on surround-äänentoisto.

 • Integroidut internetpalvelut

  Liitä vain Philips-mediasoittimesi kotiverkkoosi ja voit alkaa heti käyttää online-palvelujen uskomattoman laajaa valikoimaa – milloin tahansa. Avaa mikä tahansa suoratoistettu sisältö kotiverkkoosi tai selaa sivustoja*, kuten Facebookia, Youtubea, Picasaa ja Accuweathersia. *Tuetut sivustot voivat vaihtua.

 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän WiFi-yhteyden ansiosta Internet on helposti käden ulottuvillasi, kun liität mediasoittimesi suoraan langattomaan kotiverkkoosi. Ei enää johtojen sotkeutumista. Nyt voit nauttia kiinteistä viihdepalveluista, kuten videoista, musiikista, säätiedoista, valokuvista ja paljon muusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vaatii rajattoman suoratoiston Netflix-jäsenyyden.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita