Jamie Oliver HomeCooker

  Ateriat alusta alkaen kiireisimpinäkin päivinä

  Jamie Oliver HomeCookerilla teet herkullista kotiruokaa nopeasti ja helposti: se leikkaa, keittää ja sekoittaa puolestasi ja sinulle jää aikaa muuhun. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Jamie Oliver HomeCooker

1500 W, Sekoitin, Leikkuutorni HR1050/90 Etsi samanlaisia tuotteita

Ateriat alusta alkaen kiireisimpinäkin päivinä

Laite leikkaa, keittää ja sekoittaa puolestasi

 • Ainutlaatuinen yhdistelmä – täydellinen lopputulos

  Ainutlaatuinen yhdistelmä – täydellinen lopputulos

  Ainutlaatuisen automaattisen sekoittimen, lämpötilanvalitsimen ja pika-ajastimen yhdistelmän ansiosta voit valmistaa ateriat alusta alkaen kiireisimpinäkin päivinä.

 • AutoStir-tekniikka

  AutoStir-tekniikka

  AutoStir-tekniikka takaa hellävaraisen ja yhtäjaksoisen sekoituksen. Kaikki ainekset ruskistuvat tasaisesti, ja ruoasta tulee maukasta.

 • Varmistaa juuri oikean lämpötilan

  Varmistaa juuri oikean lämpötilan

  Tällä laitteella voit valmistaa monenlaisia herkullisia aterioita, aamiaisesta päivälliseen. Voit sulattaa, hauduttaa, keittää, höyryttää ja paistaa. Laitteella onnistuvat hitaasti kypsytettävät ruokalajit, kuten pataruoat, lihacurry ja täyteläiset pastakastikkeet. Soveltuu myös kotitekoisten keittojen, ranskanperunoiden, risoton ja paellan valmistamiseen. Valitse Perfect Temp -tekniikalla juuri sopiva lämpötila (40–250 C), aseta ajastin, ja anna sekoittimen tehdä raskaat työt puolestasi.

 • Ajastin jopa 99 minuuttiin asti ja valmistumisen ilmaisin

  Ajastin jopa 99 minuuttiin asti ja valmistumisen ilmaisin

  Helppokäyttöisellä pika-ajastimella voit asettaa valmistusajan tarkasti ja nopeasti. Voit asettaa ajastimen jopa 99 minuuttiin, ja se laskee aikaa sekunnin tarkkuudella. Kun ruoka on valmista, HomeCooker kertoo siitä antamalla merkkiäänen.

 • Lisäosa pastan valmistamiseen, höyrytyskori ja vuoka

  Lisäosa pastan valmistamiseen, höyrytyskori ja vuoka

  HomeCookerin mukana toimitetaan lisävarusteina vuoka, höyrytyskori ja lisäosa pastan valmistamiseen. Niillä voit valmistaa useita erilaisia reseptejä.

 • Jamie Oliverin keittokirjassa on useita erilaisia reseptejä. Lue ja innostu ruoanlaitosta!

  Jamie Oliverin keittokirjassa on useita erilaisia reseptejä. Lue ja innostu ruoanlaitosta!

  Jamie Oliver kirjoitti erityisen keittokirjan HomeCookeria varten. Kokeile maukkaita reseptejä ja innostu ruoanlaitosta. Lisää Jamie Oliverin HomeCooker-reseptejä on osoitteessa www.philips.com/homecooker.

 • Automaattinen virrankatkaisu

  Automaattinen virrankatkaisu

  Kun ruoka on valmista, HomeCookerin virta katkeaa automaattisesti. Laite laskee lämpötilaa ja ehkäisee näin ruoan pohjaanpalamisen ja ylikypsentämisen.

 • Leikkaa ja viipaloi suoraan vuokaan

  Leikkaa ja viipaloi suoraan vuokaan

  Leikkuutornin avulla voit leikata ja viipaloida ruoka-aineita suoraan vuokaan. Laitteessa on viisi teräosaa: kaksi viipalointiin (paksu ja ohut), kaksi raastamiseen (keskikokoinen ja karkea) ja yksi suikalointiin. Voit käyttää laitetta myös erillisenä salaattileikkurina.

 • 2 leikkuu- ja viipalointinopeutta

  2 leikkuu- ja viipalointinopeutta

  Voit valita ruokalajiin tai reseptiin sopivan leikkuunopeuden. Valitse nopeus 1, kun haluat suikaloida tai leikata ja viipaloida pehmeitä aineksia, kuten herkkusieniä. Valitse nopeus 2, kun haluat käsitellä kovia aineksia, kuten porkkanat ja salami.

 • Konepestävät, helposti puhdistettavat osat

  Konepestävät, helposti puhdistettavat osat

  Kattilan, kannen, sekoittimen ja höyrytysastian voi pestä astianpesukoneessa, joten voit käyttää aikasi keittiössä mahdollisimman tehokkaasti.

 • Viisi erilaista teräosaa leikkaamiseen, raastamiseen ja viipaloimiseen

  Leikkuutornissa on viisi teräosaa: kaksi viipalointiin (paksu ja ohut), kaksi raastamiseen (keskikokoinen ja karkea) ja yksi suikalointiin.

 • Erikoissuuri syöttösuppilo sopii kaikille aineksille

  Erikoissuuren syöttösuppilon (76 x 50 mm) ansiosta voit käsitellä kaikenlaisia aineksia eikä sinun enää tarvitse etukäteen pilkkoa niitä pieniin paloihin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita