Kannettava DVD-laite

  Nauti matkoilla DVD-suosikkielokuvistasi

  Nyt voit matkoillakin rentoutua ja uppoutua elokuvien maailmaan loistavan ja kompaktin PET700:n avulla, sillä siinä on 18 cm (7") värillinen nestekidenäyttö. Nauti DVD-elokuvasuosikeistasi, kuuntele musiikkia MP3- tai CD-kappaleina tai katsele JPEG-kuvia milloin tahansa, missä tahansa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti matkoilla DVD-suosikkielokuvistasi

 • Toistaa DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt

  Toistaa DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt

  Soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD- ja CD-levyjen kanssa. DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt - kaikkia voi toistaa soittimella. DVD+RW on lyhenne DVD-asemasta, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+RW tunnistaa yleisen tallennuslevymuodon.

 • Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Autosovittimen lisäksi voit katsella DVD-levyjä kannettavalla soittimella myös kotona liittämällä sen televisioon. Rentoudu ja nauti suosikkilevyistäsi kaukosäätimen avulla.

 • Kaksi kuulokeliitintä hauskaan viihteen jakamiseen

  Kaksi kuulokeliitintä hauskaan viihteen jakamiseen
 • Kuvat: CD-kuvalevy (JPEG)

  Voit katsella kuvia mukavasti omasta televisiosta. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

 • Kuvan muotoa voi säätää useiden laajakuvatilojen avulla

  Voit tehostaa katselunautintoasi elokuvia varten tarkoitetuilla laajakuvatiloilla. Voit valita jonkin kuvasuhdevaihtoehdoista ja katsoa elokuvaa juuri sille ominaisessa muodossa.

 • Kuljetuslaukku vakiovarusteena

  Kuljetuslaukku tuo lisää käyttömukavuutta ja suojaa

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita