PicoPix

Taskuprojektori

  PicoPix

  Taskuprojektori

  Näe elämäsi kuvina

  Kevyt ja pieni kannettava projektori on täydellinen ratkaisu liike-elämän tarpeisiin – joka päivä. USB- ja HDMI-liitännän ansiosta voit liittää sen helposti kannettavaan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kuten tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PicoPix Taskuprojektori

140 lumenia, Business-versio PPX3514/EU Etsi samanlaisia tuotteita

Näe elämäsi kuvina

 • Sisäisellä akulla jopa 2 tunnin käyttöaika

  PicoPixin kiinteä uudelleenladattava akku kestää pitkään. Yhdellä latauksella voi katsella elokuvia, valokuvia tai kuunnella musiikkia jopa 2 tuntia. Siksi PicoPix on ihanteellinen matkakumppani.

 • LED-tekniikalla loistavat värit ja terävä kontrasti

  Jaa kuvasi ja videosi läheistesi kanssa laadusta tinkimättä. PicoPix-taskuprojektorin korkealaatuisen LED-tekniikan ansiosta kuvien ja videoiden värit hehkuvat ja kontrasti sykähdyttää.

 • Sisäinen office-katseluohjelma ja mediasoitin

  Integroitu MP4-soitin tukee kaikkia yleisiä video- ja äänitiedostoja. Siksi PicoPix-taskuprojektori toimii itsenäisesti ilman muita laitteita. Office-katseluohjelman avulla voit jakaa kaikkia yleisiä office-tiedostoja ja pdf-tiedostoja.

 • Ihanteellinen matkakumppani, joka painaa vain 270 g.

  Ohut PicoPix-taskuprojektori painaa vain 270 grammaa, joten siitä saa kevyen kumppanin työkäyttöön ja vapaa-ajan tarpeisiin.

 • Useita liitäntöjä kaikille yleisille laitteille

  PicoPix-taskuprojektorissa on useita liitäntöjä laitteille. Käytössäsi on USB-, HDMI-, VGA-, komponentti- ja komposiittiliitäntä, SD-/SDHC-korttipaikka ja 3,5 mm:n äänilähtö - rajoittamattomasti viihdettä.

 • Mukana kolmijalkainen jalusta ja Business-kantolaukku

  Mukana toimitetaan verkkolaite ja sovittimet EU-maita ja Iso-Britanniaa varten, HDMI- ja USB-kaapeli, autolaturi, kolmijalkainen jalusta ja Business-kantolaukku

 • SmartEngine ja LED-tekniikka

  Jaa kuvasi ja videosi läheistesi kanssa laadusta tinkimättä. PicoPix-taskuprojektorin korkealaatuisen SmartEngine LED -tekniikan ansiosta kuvien ja videoiden värit hehkuvat ja kontrasti sykähdyttää.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita