WWW-kamera

  Videochattia suoraan Marsista!

  Pidä hauskaa ystävien kanssa, olivatpa he missä tahansa. Hämmästytä heidät vaihtamalla todellisen taustasi tilalle virtuaalinen tausta. Yllätä heidät upealla kuvanlaadulla. Tee heihin vaikutus kirkkaalla äänenlaadulla ilman häiritsevää taustahälyä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Videochattia suoraan Marsista!

 • Muuta taustakuvaa

  Muuta taustakuvaa

  Muuta kuvan tausta ja uskottele ystävillesi, että olet jossain aivan muualla! Voit liikkua ja puhua normaalisti. Ohjelmisto täyttää taustan automaattisesti. Voit valita 15 hienosta taustasta tai voit ladata ja valita oman suosikkitaustasi.

 • Mukauta webcast omalla logolla

  Mukauta webcast omalla logolla

  Mukauta webcast tai blogi omalla hauskalla logollasi. Tämän erikoisohjelmiston avulla voit lisätä pienen kuvan mihin tahansa videokuvan nurkkaan, aivan kuten TV-kanavien logot näkyvät televisiossa.

 • 1,3 megapikseliä parantaa kuvan laatua

  1,3 megapikselin ansiosta WWW-kameralla voi ottaa laadukkaita valokuvia, jotka voidaan tulostaa suurennettuina.

 • 3x digitaalinen zoom tehokkaisiin lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Precision-lasilinssi takaa terävämmän kuvan

  Terävä, kirkas ja selkeä. Precision-lasilinssi takaa korkean kuvanlaadun kaikkiin sovelluksiin näppäilykuvista videosanomiin. Linssit on päällystetty erikoiskalvolla, joka pidentää niiden käyttöikää ja suojaa niitä lialta ja pölyltä.

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Korkealaatuinen ääni kiinteällä digitaalimikrofonilla

  Kiinteän digitaalimikrofonin avulla puhut luontevasti ja vapaasti tai yhdistät äänen videoleikkeeseen.

 • Jännittävät kehykset ja tehosteet

  Chat on hauskaa, kun yllätät ystäväsi asettamalla kasvojesi ympärille jonkin kymmenestä teemakehyksestä. Voit myös hauskuuttaa muita erityisillä tehosteilla, joiden avulla kasvosi näkyvät negatiivina, kohokuviona tai vääristyneinä.

 • Toimii kaikkien pikaviestipalveluiden kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Instant Messenger -palveluihin ja muihin pikaviestipalveluihin

 • Kiinnittyy vakaasti matka- tai pöytätietokoneen näyttöön

  Monitoimisen telineen avulla WWW-kamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai tasaiselle pinnalle.

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita