Langaton musiikkikeskus

  Langaton musiikkikeskus

  Siirrä, telakoi ja soita musiikkia yhdessä järjestelmässä

  Langattomalla WAC3500D-musiikkikeskuksella, jossa on 80 Gt:n kiintolevy, voit kätevästi siirtää musiikkia tietokoneesta, telakoida iPodin, liittää USB-laitteita sekä nauttia soitosta kiintolevyltä - ja äänenlaatu on aina loistava.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Siirrä, telakoi ja soita musiikkia yhdessä järjestelmässä

 • 80 Gt:n kiintolevy jopa 1500 CD-levyn tallentamiseen ja toistamiseen

  80 Gt:n kiintolevy jopa 1500 CD-levyn tallentamiseen ja toistamiseen

  80 Gt:n kovalevyllä on runsaasti tilaa digitaalisten äänitiedostojen tallentamiseen. Siihen mahtuu helposti jopa 1500 CD-levyä. Tilan säästö, älykäs äänitekokoelman hallinta ja helppo käyttö samassa paketissa.

 • Aakkosnumeerinen haku kaukosäätimellä

  Aakkosnumeerinen haku kaukosäätimellä

  Kaukosäätimen näppäimistön aakkosnumeerisella hakutoiminnolla löydät suosikkiesiintyjät, -kappaleet ja -albumit nopeasti. Paina vain kaukosäätimen Search-hakupainiketta ja kirjoita haettavan esiintyjän, kappaleen tai albumin nimen ensimmäiset kirjaimet tai numerot. Toiminto näyttää hakua lähinnä vastaavan kohteen. Enää ei aikaa kulu kokonaisen kokoelman tai soittolistan selaamiseen.

 • Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Laajenna järjestelmääsi viidellä Wi-Fi-lisäasemalla

  Täytä kotisi huoneet musiikilla. Ei kaapeleita, ei huolia eikä kiistoja musiikkivalinnoista muiden perheenjäsenten kanssa. Voit tallentaa ja toistaa musiikkia langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen ja lisäksi suoratoistaa yhden raidan - tai eri raitoja - jopa 5 Streamium-yksikköön kotonasi. Se on helppoa esimerkiksi Oma huone, Oma musiikki- ja Musiikin lähetys -toiminnolla. Vapauta musiikki ja nauti siitä kaikkialla kotona.

 • Telakoi ja lataa iPod ja nauti musiikin laadukkaasta äänestä

  iPod-telakointiaseman avulla voit liittää iPodin suoraan langattomaan Streamium-musiikkikeskukseen ja nauttia loistavasta äänestä. Kytke Streamium kannettava-tilaan ja telakoi iPodisi. Kaukosäätimellä voit selata, valita ja toistaa iPodiin tallennettua musiikkia. Streamium lataa iPodin automaattisesti, kun se on telakoituna.

 • Liitä ja toista suoraan USB Flash -asemasta

  Kun valitset Streamiumin USB Direct -tilan, voit toistaa musiikkia kannettavasta USB-musiikkisoittimesta Streamium-keskuksen tai -aseman kautta. USB Direct mahdollistaa MP3-, AAC- ja WMA-musiikkitiedostojen toistamisen USB-laitteesta. Voit nauttia kannettavasta musiikista kotonasi äänenlaadun kärsimättä.

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita