Langaton hifijärjestelmä Android™-laitteelle

  Streamium

  Langaton hifijärjestelmä Android™-laitteelle

  Koe hifimusiikki jokaisessa huoneessa

  Koe hifimusiikki jokaisessa huoneessa monihuonetoiminnon avulla. ClariSound-kaiuttimet toistavat FLAC Digital Lossless -tiedostomuodon alkuperäisäänelle uskollisesti. Pakatun digitaalimusiikin äänikenttä on poikkeuksellisen laaja ja äänentoisto CD-laatuinen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Langaton hifijärjestelmä Android™-laitteelle

Koe hifimusiikki jokaisessa huoneessa

Hulluna ääneen

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  Digitaalisella D-luokan vahvistimella ja 2 x 50 W RMS-musiikkiteholla täytät huoneen musiikilla. Vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on pieni, mutta tehokas vahvistin.

 • 160 Gt:n kiintolevylle mahtuu jopa 2 000 albumia

  160 Gt:n kiintolevylle mahtuu jopa 2 000 albumia

  Philipsin äänentoistojärjestelmän 160 Gt:n kiintolevyllä on runsaasti tilaa digitaalisten musiikkitiedostojen (PC/MAC) tallentamiseen. Siihen mahtuu helposti jopa 2 000 albumia. Tilan säästö, älykäs musiikkikokoelman hallinta ja helppo käyttö samassa paketissa.

 • Monihuonetoiminnolla voit toistaa kappaleitasi kaikissa kotisi huoneissa

  Monihuonetoiminnolla voit toistaa kappaleitasi kaikissa kotisi huoneissa

  Soita mielimusiikkiasi ja täytä kotisi ihastuttavan runsaalla ja puhtaalla äänellä. Monihuonetoiminnon avulla kuuntelet musiikkia langattomasti Philipsin Multiroom-äänentoistojärjestelmästä. Otat sen käyttöön yksinkertaisesti painamalla monihuonetoiminnon kuvaketta samalla kun kuuntelet valitsemaasi musiikkia. Kaikkien asemien ollessa liitettyinä laitteistosta tulee osa ikiomaa musiikin jakelujärjestelmääsi, josta voit nauttia ilman monimutkaisia asennuksia. Jaa lempimusiikkisi perheesi ja ystäviesi kanssa.

 • Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Philipsin MyRemote-sovelluksen ansiosta voit käyttää iPhone-, iPod Touch- tai Android-älypuhelinta verkossa olevien Philips-AV-tuotteiden kaukosäätimenä. Sovellus tunnistaa automaattisesti kodin Wi-Fi-verkkoon liitetyn Philipsin Blu-ray-soittimen, kotiteatterin tai Streamium-äänentoistojärjestelmän, ja voit ohjata laitteita kaikkialla kotonasi. Jos verkossa on useampia Philipsin AV-tuotteita, sovellus antaa sinun vaihdella niiden välillä ja ohjata kutakin erikseen. Tämän ilmaisen sovelluksen on luonut Philips.

 • Helppo selaus täysvärisessä kosketusnäytössä

  Helppo selaus täysvärisessä kosketusnäytössä

  Kosketusnäyttö mahdollistaa laitteen ohjaamisen tavallisten painikkeiden sijasta näytössä olevilla kosketuspainikkeilla. Kosketusnäyttö, joka tulee nestekidenäyttöön kun käyttäjä käynnistää laitteen, sisältää kaikki laitteen ohjaamisessa tarvittavat toiminnot. Kosketusnäyttöohjauksessa käytetään nestekidetekniikan lisäksi kosketuksen tunnistimia ja tehokasta mikroprosessoria. Kun käyttäjä koskettaa jotakin näytön osaa, signaali lähtee prosessoriin, joka toteuttaa siihen liittyvän komennon.

 • Valinnainen iPod/iPhone-telakka helppoon musiikin toistamiseen

  Valinnainen iPod/iPhone-telakka helppoon musiikin toistamiseen

  Vaihtoehtosi lisääntyivät juuri. Voit kuunnella musiikkia CD:ltä, MP3- ja AUX-in -liitännästä ja langattomasti PC/MAC-tietokoneelta, ja nyt myös iPodista ja iPhonesta. Riittää kun telakoit iPodin tai iPhonen, vaihdat telakointitilaan ja valitset kaukosäätimellä kappaleet, jotka haluat kuulla. Valinnaisena varusteena saatava telakointiasema muuntaa laitteistosi ensiluokkaiseksi äänentoistojärjestelmäksi.

 • Suoratoista musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-koneesta

  Suoratoista musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-koneesta

  Nyt voit suoratoistaa musiikkia PC-/MAC-tietokoneesta Philips-äänentoistolaitteeseen – ilman hankalia kaapeleita. Jaa suosikkikappaleitasi toisten kanssa bileissä tai nauti niistä mukavasti kotonasi. Voit tehdä samoin valokuville ja katsella niitä samalla, kun kuuntelet musiikkia. Langaton suoratoisto vapauttaa PC-/MAC-tietokoneesi aarteet.

 • Löydä ja kuuntele tuhansia internet-radiokanavia

  Löydä ja kuuntele tuhansia internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman PC- tai MAC-tietokonetta.

 • Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG

  Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG

  Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG.

 • FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Kokonaislähtöteho 10 W RMS

  Kokonaislähtöteho 10 W RMS

  Philips-musiikkijärjestelmän kokonaislähtöteho on 10 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Napster on saatavana vain Saksassa ja Iso-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita