AVENT

Philips AVENT

Raskausaika ja vanhemmuuden alkuaika on jännittävää ja haasteellista, ja on hyvä tietää, että lapsenhoitoon on saatavissa asiantuntevaa apua. AVENT on suunnitellut ja valmistanut vuodesta 1984 lähtien luonnolliseen elämiseen tarkoitettuja tuotteita, jotka on kehitetty laajojen tutkimusten ja kliinisten testien perusteella. Uusi Philips AVENT jatkaa Philips Groupin osana ja tuottaa edelleen innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat vauvan ruokintaa ja hoitamista.

Philips AVENT -vauvanruokintatarvikkeet ja BPA

Vastauksia kysymyksiisi
Philips AVENTin tarina
Vuonna 1984 kehitettiin ensimmäinen AVENT-tuttipullo, josta muodostui tuttipullojen maailmanlaajuinen standardi.
Philips AVENT -laatua
Kun valintasi on Philips AVENT, tiedät varmasti valinneesi laadukkaan tuotteen.
Iso-Britannian tehdas
Suffolkissa sijaitseva Philips AVENT -tehdas on 20 miljoonan punnan sijoitus.
Palkinnot
Philips AVENT -tuotteet ovat lääkärien suosittelemia, äitien kiittämiä ja kansainvälisesti tunnettuja.

Philips AVENTin tarina

Vuonna 1984 kehitettiin ensimmäinen AVENT-tuttipullo, josta muodostui tuttipullojen maailmanlaajuinen standardi.

Yrityksen omistaja Edward Atkin huomasi ensimmäisenä tavallisten tuttipullojen puutteellisen laadun. Pullojen tutit olivat kovia, pitkiä ja kapeita ja itse pullot epävakaita ja hankalia käyttää ja täyttää.

Edward alkoi suunnitella uutta tuttipulloa, josta tulikin rintaruokinnan jälkeen heti seuraavaksi paras ruokintamenetelmä. Uudesta pullosta tuli parhaiten suunniteltu ja valmistettu tuttipullo maailmassa. Philips AVENT -pullon leveä kaula ja pohja helpottavat puhdistamista ja täyttämistä.

Sen tutti on ensimmäinen kokonaan hajuttomasta, mauttomasta silikonista valmistettu tutti. Se on pehmeä ja leveä, mahdollisimman luonnollisen muotoinen, ja sen ainutlaatuinen venttiili vähentää vastasyntyneiden koliikkia. Siksi ei ole mikään ihme, että Philips AVENT on markkinoiden suosituin tuttipullo. Tältä pohjalta Philips AVENTilla alettiin miettiä muidenkin vauvanruokintatuotteiden suunnittelua uusiksi.

Syyskuussa 2006 elämänlaatuun, terveydenhoitoon ja tekniikkaan erikoistunut Philips ja AVENT yhdistivät voimansa. Nämä perinteisesti innovatiiviset yritykset sopivat erinomaisesti yhteen. Hyvinvointia lisäämään pyrkivä Philips kehittää terveyttä edistäviä tuotteita. AVENTin tavoitteena taas on luoda maailman laadukkaimpia tuotteita lastenhoitoon ja ruokintaan. Yhdessä Philips AVENT pystyy tarjoamaan yksinkertaisempia elämänlaatua parantavia tuotteita, jotka helpottavat vauvanhoitoa.

Huolimatta siitä, millaisia vauvanhoitoon liittyviä päätöksiä teet, pyrimme tarjoamaan jatkuvasti parhaita päätöksiäsi tukevia tuotteita. Siksi toivomme, että tarkistat Philips AVENT -uutuudet sivustosta usein. Toivottavasti olet yhtä innoissasi tulevista muutoksista kuin mekin.

Kaikki Philips AVENT -tuotteet on suunniteltu toimimaan keskenään. Olemme ainoa valmistaja, joka tarjoaa täydellisen
valikoiman keskenään yhteensopivia tuotteita.

Philips AVENT -laatua

Philips AVENT -tuotteet ovat taatusti huippulaadukkaita, ja ne on suunniteltu sinun ja lapsesi tarpeita varten.

Laajojen tutkimusten ja kliinisten testien ansiosta Philips AVENT -tuotteet toimivat tehokkaasti keskenään. Ne edistävät vauvan hyvinvointia ja helpottavat kasvavan lapsen hoitamista.

Laadukkaat Philips AVENT -tuotteet tukevat valintojasi, valitsitpa rinta- tai pulloruokinnan tai niiden yhdistelmän. Lapsen kasvaessa AVENT-tuotteita voi yhteensopivien ominaisuuksiensa ansiosta soveltaa lapsen muuttuvien tarpeiden mukaan. Opastamme sinua mielellämme.

Iso-Britannian tehdas

Suffolkissa sijaitseva Philips AVENT -tehdas on 20 miljoonan punnan sijoitus.

Tutkimus- ja kehitystyö ovat edelleen keskeisen tärkeitä. Philips AVENTin suunnittelu- ja insinööritiimi yhdistää osaamisensa ja kehittää uusia tuotantoprosesseja, jotka täyttävät Philips AVENT -tuotteiden valmistusvaatimukset. Uuden tuotteen valmistus aloitetaan vasta, kun tiimi on tyytyväinen sen toimivuuteen.

Lisäksi Philips AVENT kuuntelee asiakkaitaan. Asiakaspalaute on erittäin tärkeää tuotteiden jatkuvan seurannan ja kehittämisen kannalta.

90 % yrityksen tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan palkitussa Suffolkin tehtaassa.

2001 Civic Trust Award -palkinto: "Rural Workplace Buildings"
RIBA 2000 Award -palkinto: Architecture

Palkinnot

Philips AVENT -tuotteet ovat lääkärien suosittelemia, äitien kiittämiä ja kansainvälisesti tunnettuja, koska ne ovat paras valinta niin vastasyntyneiden, vauvojen kuin taaperoikäisten ruokintaan. Jopa tehdasrakennuksemme on saanut suunnittelupalkintoja.

Terveydenhuollon ammattilaiset

Terveydenhuollon ammattilaissivustossamme on opetusmateriaalia ja kliinisiä tutkimuksia eri aiheista rintaruokinnasta taaperoikäisten ruokintaan.


Siirry Terveydenhuollon ammattilaissivustoomme

Ostosavustaja

Tiedämme, että uuden vauvan tuloon liittyvä suunnittelu voi olla hämmentävää. On niin paljon luettavaa ja valittavaa.

Vauvatarvikkeiden ostoslista