1
Products

Oikea hammasharja

Tehokasta harjausta

 

Toimivien rutiinien tueksi tarvitaan sellaisia jokapäiväisiä käyttöesineitä, joista on mahdollisimman paljon hyötyä. Siksi on tärkeää valita hammasharja, jolla voit hyödyntää harjausajan mahdollisimman tehokkaasti.

Terveet hampaat

Älä anna suun terveysongelmien viedä aikaasi


Jos suun terveysongelmiin ei puututa ajoissa, edessä voi olla ylimääräisiä hammaslääkärikäyntejä. Siksi plakin ja ientulehduksen ehkäiseminen säästää aikaa. Harjaa hampaat kaksi kertaa päivässä kaksi minuuttia kerrallaan ja puhdista hammasvälit kerran päivässä, niin suusi pysyy terveenä.
Sähköhammasharja on tehokas ratkaisu

Hoida suun terveysongelmat tehokkaasti


Jos sinulla on plakkia tai ientulehdus, sähköhammasharjalla pääset niistä eroon nopeasti. Jos puutut ongelmiin ajoissa, voit hoitaa ne harjaamalla useammin ja pidempään kahden viikon ajan. Myös päivittäisestä hammasvälien puhdistamisesta ja vähäsokerisesta ja vähän tärkkelystä sisältävästä ruokavaliosta on apua.

PHILIPS SONICARE

Philips Sonicarella tehokasta hoitoa


Philips Sonicare tekee 31 000 harjausliikettä minuutissa tavallisen hammasharjan tehdessä samassa ajassa vain 300 harjausliikettä. Siten kaksi minuuttia harjausta Philips Sonicarella vastaa noin kuukauden harjausta tavallisella hammasharjalla. Näin voit hyödyntää harjausajan mahdollisimman tehokkaasti.

Lue, miten terveet hampaat parantavat elämääsi.