1
Products

 
 
 


Parempaa
harjausta, parempaa
elämänlaatua

Huolehdi terveydestä kokonaisvaltaisesti

Onko suun terveys yhteydessä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?

Huolehdi terveydestä kokonaisvaltaisesti

Onko suun terveys yhteydessä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?

   

Suuta ja suuhygieniaa pidetään helposti jollain tavalla erillisenä muusta hygieniasta. Syynä voi olla se, että hampaiden harjaus tapahtuu päivän alussa ja lopussa eikä esimerkiksi työpäivän aikana tai vapaa-ajalla. On kuitenkin olemassa useita syitä pitää hyvää huolta hampaista ja ikenistä ja siten parantaa elämänlaatua muutenkin.
Terve suu

Terve suu, onnellisempi elämä

   

Suusi vaikuttaa siihen, miten puhut ja syöt ja myös siihen, miltä näytät. Jos sinulla on hammassärkyä, jos hampaasi reikiintyvät tai jos sinulta puuttuu hampaita, tämä voi vaikuttaa työtoveriesi tai ystäviesi suhtautumiseen, pilata ruokailuhetken tai vaikuttaa unirytmiisi. Vaikutus elämänlaatuusi voi olla erittäin suuri.  
Huolehdi suun terveydestä

Muutoksia tuttuihin tapoihin

   

Hyvä uutinen on se, että suun terveysongelmat ovat ehkäistävissä ja myös hoidettavissa (jos niihin puututaan ajoissa). Voit saada jälleen terveet hampaat ja ikenet harjaamalla pidempään ja useammin, noudattamalla terveellisempää ruokavaliota ja puhdistamalla hammasvälit päivittäin. Näin saavutettua kokonaisvaltaista hyvinvointia voi helposti pitää itsestäänselvyytenä. Terveillä hampailla ja ikenillä on kuitenkin todellista vaikutusta elämänlaatuun.

PHILIPS SONICARE  

Philips Sonicarella ehkäiset suun terveysongelmia

   

Philips Sonicarella ehkäiset ja hoidat suun terveysongelmia tehokkaasti. Philips Sonicare ehkäisee bakteerien (eli plakin) kertymistä hampaisiin sekä ientulehduksen ja iensairauksien syntymistä. Philipsin ainutlaatuinen sonic-teknologia ja dynaaminen puhdistustekniikka tuottavat aitoja tuloksia. Luota siis hammashoidon ammattilaisten suosittelemaan sonic-brändiin ja nauti puhtaasta suusta.

Lue, miten terveet hampaat parantavat elämääsi.