1
Sovellusta tukevat tuotteet

Sovellusta tukevat tuotteet

 

Arki. Työ. Viihde.

Tutustu kaikkiin sovellusta tukeviin tuotteisiin

Pidä kotiasi silmällä
valvontakameroiden avulla

Kun haluat tietää, mitä kotona tapahtuu, pitää yhteyttä perheenjäseniin tai puhua heidän kanssaan reaaliajassa matkoilla ollessasi, langattomat In.Sight-IP-kamerat ovat juuri oikea tuote. Helppokäyttöinen rajapinnan ja HD-kameran avulla chattailu ystävien ja sukulaisten kanssa käy helposti iPhonella tai iPadilla. Anturit ja sovelluksella aktivoitava yhteys ilmoittavat odottamattomasta liikkeestä ja äänestä ja parantavat kodin turvallisuutta.

Lähentää ihmisiä

WeCall on loistava kumppani, kun haluat soittaa laadukkaita neuvottelupuheluja älypuhelimella.

Soita neuvottelupuheluja missä ikinä oletkin

Philips WeCall Bluetooth on kannettava neuvottelukaiutin, jossa on neljä mikrofonia ja edistynyt kaiunvaimennus. LED-valot ja Bluetooth®-liitäntä tekevät siitä helppokäyttöisen.

Valitse älypuhelimesi

Bluetooth®-tekniikka luo laiteparin WeCall-kaiuttimen ja puhelimen välillä siten, että kaikki toiminnot ovat käytettävissä lataamalla. Puhu miten haluat – puhelimeen, kaiuttimen avulla, kuulokkeilla tai handsfreellä. Helppo ladata, WeCall-laite liitetään puhelimeen.

Philips WeCall -sovellus

Kätevä Philips WeCall -sovellus käsittelee neuvottelupuhelinnumerot ja pystyy hakemaan pääsykoodit kalenterista, mikä helpottaa neuvottelupuhelujen soittamista ja niihin osallistumista yhdellä napautuksella suoraan kalenterista.

Tuotteen ominaisuudet

Muunna Hi-Fi-järjestelmäsi langattomaksi äänentoistojärjestelmäksi Bluetooth® Hi-Fi-sovittimella

Toista musiikkia langattomasti puhelimelta tai tabletilta Hi-Fi-järjestelmän kautta Bluetooth-vastaanottimen avulla. Liitä vastaanotin Hi-Fi-yksikköön, liitä se älylaitteeseen ja suoratoista musiikkia.

Tuotteen ominaisuudet