LCD-telakointinäyttö, USB-liitäntä

  LCD-telakointinäyttö, USB-liitäntä

  Helppokäyttöinen tietokoneen telakointinäyttö

  Tähän innovatiiviseen telakointinäyttöön on helppo lisätä laitteita. Yhdellä USB-kaapelilla voit kytkeä kaikki oheislaitteet kannettavaasi ja muodostaa yhteyden internetiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-telakointinäyttö, USB-liitäntä

S Line, 22 (halkaisija 21, 5 tuumaa / 54, 6 cm), Full HD (1 920 x 1 080) 221S6QUMB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Helppokäyttöinen tietokoneen telakointinäyttö

Laajenna yhdellä kaapelilla

 • Voit telakoida kannettavan tietokoneen näyttöön yhdellä USB-kaapelilla

  Voit telakoida kannettavan tietokoneen näyttöön yhdellä USB-kaapelilla

  Philipsin innovatiiviseen ja suurikokoiseen näyttöön liität helposti minkä tahansa kannettavan tietokoneen. Se soveltuu erityisesti erittäin ohuille kannettaville, joissa on vain rajoitettu määrä liitäntöjä. Näytön sisäänrakennetun USB-keskittimen, Ethernet-liitännän ja stereokaiuttimien ansiosta voit siirtää videokuvaa ja ääntä sekä muodostaa internet- ja intranet-yhteydet vaivattomasti yhdellä ainoalla USB-kaapelilla. Helppokäyttöisellä USB plug and play -liitännällä voit liittää tietokoneeseesi useita erilaisia NBPC- tai Philips-näyttöjä ilman huolta resoluution säätämisestä tai ylimääräisistä johdoista.

 • Kaikki oheislaitteet, näppäimistö ja hiiri käyttöön keskittimen avulla

  Kaikki oheislaitteet, näppäimistö ja hiiri käyttöön keskittimen avulla

  Philips-näytön USB-keskittimen ansiosta voit liittää näyttöön näppäimistön ja hiiren. Kytke ensin kannettava tietokone näyttöön USB-kaapelilla ja ota sitten käyttöön oheislaitteet, kuten ulkoinen kiintolevy, kamera ja USB-kiintolevy, sekä Full HD -video-, ääni- ja internet-ominaisuudet. Jos haluat, voit luonnollisesti käyttää myös tietokoneen näppäimistöä ja hiirtä.

 • AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  Tämä Philipsin näyttö hyödyntää AH-IPS-paneeleja, jotka parantavat värien toistotarkkuutta, lyhentävät vasteaikaa ja vähentävät virrankulutusta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen AH-IPS-paneelien värit näkyvät tasaisina jopa laajoissa 178 asteen katselukulmissa ja 90 asteen kulmassa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta tekniikka soveltuu tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativiin sovelluksiin, kuten kuvankäsittelyohjelmiin ja grafiikkasovelluksiin, sekä internetin selaamiseen.

 • Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat aina sopivan näytön asennon, mikä vähentää pitkän työpäivän fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Kehittyneen SmartErgoBase-näyttötelineen ansiosta Philipsin näyttö voidaan laskea lähes pöydän tasolle, jolloin katselukulma voidaan säätää entistä mukavammaksi. Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa täydellisen työskentelymukavuuden, jos käytät silmälaseja työskennellessäsi tietokoneella. Lisäksi eripituiset käyttäjät voivat säätää näytön korkeuden ja katselukulman haluamakseen, mikä vähentää silmien rasittumista ja väsymystä.

 • Ympäristöä säästävät materiaalit täyttävät kansainväliset standardit

  Philips on sitoutunut käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja koko näyttövalikoimassaan. Runkojen muoviosat, alustojen metalliosat ja pakkausmateriaalit valmistetaan täysin kierrätettävistä materiaaleista. Tietyissä malleissa jopa 65 % valmistusmateriaalista on kuluttajien kierrättämää muovia. RoHS-standardien tiukan noudattamisen ansiosta laitteissamme on entistä vähemmän myrkyllisiä aineita, eivätkä ne sisällä lainkaan esimerkiksi lyijyä. CCFL-taustavalaistujen näyttöjen elohopeapitoisuutta on vähennetty huomattavasti, ja LED-taustavalaistut näytöt ovat täysin elohopeattomia. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • Ei sisällä PVC- eikä BFR-muovia

  Tässä Philips-näytön kotelossa ei ole PVC- eikä BFR-muovia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Toiminnot, kuten näytön jakaminen sekä video- ja äänisisältöjen toistaminen verkosta, voivat vaikuttaa verkon suorituskykyyn. Äänen ja videon laatuun vaikuttavat myös käytettävät laitteet sekä verkon kaistanleveys ja suorituskyky.
 • Kannettava tietokone, näppäimistö ja hiiri eivät kuulu tuotteeseen.
 • IPS-sana- ja -tuotemerkki sekä tuotteeseen liittyvät patentit ovat omistajiensa omaisuutta.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita