LED TV ja YouTube-sovellus

  LED TV ja YouTube-sovellus

  Sopii kaikkiin huoneisiin

  Philipsin pieninäyttöinen 22PFL3557 Full HD Smart -LED-TV on yksinkertaisin tapa katsella DVD-levyjä. Sisäisen DVD-soittimen ja Philipsin kuvan- ja äänenlaadun ansiosta voit nauttia elokuvien katselusta yhden kaukosäätimen avulla ja ilman lisälaitteita tai -kaapeleita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

3500 series LED TV ja YouTube-sovellus

56 cm (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Sopii kaikkiin huoneisiin

Integroitu DVD-soitin

 • Integroitu DVD-laite elokuvien siistiin katseluun

  Jännittävillä ja innovatiivisilla Philips-televisioilla, joissa on sisäinen DVD-soitin, toistat useita tiedostomuotoja. Videoiden ja musiikin ystävät hyötyvät yleisesti hyväksytyistä DVD- ja CD-muodoista sekä digitaalisen MP3-musiikin suosion kasvusta. Enää ei tarvitse ostaa erillistä soitinta tai liittää monia laitteita. Philips TV-DVD toistaa seuraavia muotoja: DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, Picture CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW ja WMA-CD.

 • Langaton yhteys helposti lisävarusteena saatavalla Wireless USB -sovittimella

  Langaton yhteys helposti lisävarusteena saatavalla Wireless USB -sovittimella

  Nauti Smart TV:stä langattomasti Philips WiFi USB -sovittimen (PTA01) avulla. Liitä sovitin television sivussa olevaan USB-liitäntään ja yhdistä televisio suoraan kotiverkkoosi. Voit selata suosikkiverkkosisältöäsi kaukosäätimellä.

 • SimplySharen avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  SimplySharen avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tabletista tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia SimplySharen kautta TV-ruutuun.

 • Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tässä Full HD LED-TV:ssä yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • 100 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  100 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Paneelin virkistystaajuuden ja ainutlaatuisen kuvankäsittelyn ansiosta PMR luo tarkat liikkeet ja selkeät ja eloisat kuvat jopa nopeassa liikkeessä.

 • 2 USB-paikkaa fantastiseen multimediatoistoon

  2 USB-paikkaa fantastiseen multimediatoistoon

  Kahden USB-paikan avulla voit avata jpeg-, mp3-musiikki- ja videotiedostoja useimmilta USB-muistitikuilta (USB-muistiluokan laitteelta). Liitä USB television liitäntään ja multimediasisältö avautuu helposti ruutuselaimella. Voit katsella ja jakaa videoita, valokuvia ja musiikkia.

 • Saumattomat liitännät: 3 HDMI-tuloa ja Easylink

  Saumattomat liitännät: 3 HDMI-tuloa ja Easylink

  HDMI-kaapeli siirtää sekä kuva- että äänisignaalit laitteista televisioon, mikä vähentää johtoviidakkoa. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. Sen ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen käyttämiseen.

 • Katsele YouTuben videoita

  Katsele YouTuben videoita televisiosta.

 • Full HD -TV ja Digital Crystal Clear takaavat tarkkuuden ja terävyyden

  Digital Crystal Clear on joukko kuvanparannustekniikoita, jotka säätävät ja optimoivat kuvaa digitaalisesti parhaan mahdollisen kontrastin, väritason ja terävyyden saavuttamiseksi. Kaikkien lähteiden kuva näkyy selkeänä.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä PC-näyttönä

  PC-tulon ansiosta voit käyttää TV:tä tietokonenäyttönä joko HDMI-DVI-kaapelin (digitaalisignaalit) tai VGA-kaapelin (analoginen signaali) kautta.

 • DivX-sertifioitu®, toistaa DivX-videoita DVD:n kautta

  DivX®-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW- ja DVD-levyille.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DivX-sertifioitu®, toistaa DivX®-videoita, laadukas sisältö.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita