LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_00/275c5qhaw_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LED-taustavalaistu LCD-näyttö

  IPS-näyttö ja Bluetooth-kaiutin samassa paketissa

  Valitse Philips Moda 2, kun haluat häikäisevän kuvanlaadun ja käytännöllisen Bluetooth-kaiutinjärjestelmän samassa tyylikkäässä paketissa. Voit suoratoistaa musiikkia ja vastata puheluihin helposti tehokkaan Bluetooth-kaiutinjärjestelmän avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö

C-line, 27" (68, 6 cm), Full HD (1 920 x 1 080) 275C5QHAW/00 Etsi samanlaisia tuotteita

IPS-näyttö ja Bluetooth-kaiutin samassa paketissa

kuuntele musiikkia ja vastaa puheluihin

 • AH-IPS-näyttö tarjoaa upean kuvan ja laajan katselukulman

  AH-IPS-näyttö tarjoaa upean kuvan ja laajan katselukulman

  AH-IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen AH-IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

 • Full HD takaa kristallinkirkkaat kuvat

  Full HD takaa kristallinkirkkaat kuvat

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

 • Musiikin langaton suoratoisto ja puhelut Bluetooth-yhteydellä

  Musiikin langaton suoratoisto ja puhelut Bluetooth-yhteydellä

  Koe Bluetooth-tekniikan langaton vapaus. Yhdistä matkapuhelimesi pariliitoksella näytön kaiuttimeen ja kuuntele lempimusiikkiasi tai käytä näyttöä kaiutinpuhelimena.

 • Suoratoista musiikkia ja videoita ja lataa MHL-tekniikalla

  Suoratoista musiikkia ja videoita ja lataa MHL-tekniikalla

  Mobile High Definition Link (MHL) on ääni- ja videoliitäntä, jonka avulla voit yhdistää mobiililaitteesi tai muun kannettavan laitteesi suoraan teräväpiirtonäyttöön. MHL-kaapelin (lisävaruste) ansiosta voit yhdistää MHL-mobiililaitteesi tähän isoon Philips MHL-näyttöön ja katsella HD-tasoista videokuvaa täyteläisellä digitaalisella äänellä. Nyt voit nauttia mobiililaitteesi peleistä, kuvista, elokuvista ja muista sovelluksista näytön suurelta ruudulta ja samalla ladata laitteesi, joten virta ei lopu koskaan kesken.

 • Saumaton ulkoasu: reunasta reunaan ulottuva pinta ja ohut reunus

  Saumaton ulkoasu: reunasta reunaan ulottuva pinta ja ohut reunus

  Kehittyneen paneelitekniikan ansiosta Philipsin uusien näyttöjen reuna on vain noin 2,5 mm ja paneelimatriisien leveys on vain 3,5 mm. Niinpä häiritsevät reunat on saatu minimalistisen pieniksi. Näytöt soveltuvat erityisen hyvin usean näytön käyttöön, pelaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ammattisovelluksien käyttöön. Huippuohuen reunan ansiosta näyttöjä voi yhdistää helposti yhdeksi isoksi näytöksi.

 • SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage-pikavalinnat helpottavat kuva-asetusten optimointia

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kontrastia, värien kylläisyyttä sekä kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötilan ansiosta näyttö säästää virtaa merkittävästi. Voit hallita kaikkia tiloja reaaliajassa yhdellä painikkeella!

 • SmartContrast – syvät mustan sävyt

  SmartContrast – syvät mustan sävyt

  SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi tarkastelemasi sisällön, säätää värit automaattisesti ja ohjaa taustavalon voimakkuutta digitaalisen kuvan ja videon kontrastin tehostamiseksi dynaamisesti, kun peleissä on tummia värisävyjä. Kun säästötila on valittuna, kontrasti ja taustavalo muuttuvat täydellisiksi toimistosovelluksia varten ja virrankulutuksen vähentämiseksi.

 • Tehokkaat 7 watin kaiuttimet luovat vaikuttavan äänen

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla mallista ja muotoilusta riippuen esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut tai ylös tai alas suunnatut.

 • SRS WOW HD™ luo mukaansatempaavan äänen

  Useimpien näyttöjen pienet kaiuttimet tuottavat melko mitäänsanomatonta äänenlaatua. Philipsin SRS WOW HD™ -tekniikka luo kuitenkin vaikuttavan laadukasta ääntä, joka vie mukanaan.

 • Incredible Surround: virtuaalinen 5.1-kanavainen tilaääni

  Incredible Surround -tekniikka tuottaa stereokaiuttimilla upean monikanavaisen surround-äänen mihin tahansa huoneeseen ilman johtosotkuja. Vaikuttava virtuaalinen 5.1-kanavaääni tuo lisäpotkua elokuviin ja musiikkiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tämä Philips-näyttö on MHL-hyväksytty. Mikäli MHL-laitteesi ei muodosta yhteyttä tai toimi oikein, tarkista MHL-laitteesi usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys jälleenmyyjään saadaksesi ohjeita. Laitteesi valmistajan käytännöt saattavat edellyttää tuotekohtaisen MHL-kaapelin tai -sovittimen ostamista, jotta laite toimii.
 • Vaatii MHL-sertifioidun mobiililaitteen ja MHL-kaapelin (myydään erikseen). Varmista yhteensopivuus MHL-laitteen myyjältä.
 • Valmiustila/virransäästötila ei ole käytettävissä MHL-latauksen aikana
 • MHL-yhteensopivien tuotteiden täydellinen luettelo on osoitteessa www.mhlconsortiun.org.
 • AH-IPS-sana ja tuotemerkki sekä tuotteeseen liittyvät patentit ovat omistajiensa omaisuutta.
 • Smart-vasteaika on optimaalinen arvo joko GtG- tai GtG (BW) -testeistä.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita