digitaal. laajakuvataulutelevisio

  digitaal. laajakuvataulutelevisio

  Tehosta katseluelämystäsi

  Kaikki mitä tarvitset täydelliseen katseluelämykseen! Philips CINEOS taulu-TV, Pixel Plus 3 HD, kaksikanavainen Ambilight ja selkeä LCD-tekniikka. DMR (Digital Media Reader) -lukija tuo USB:n kautta kaiken multimediasisällön käyttöösi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cineos digitaal. laajakuvataulutelevisio

32", LCD, integroitu digitaalinen 32PF9731D/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehosta katseluelämystäsi

Pixel Plus 3 HD- ja Ambilight-tekniikalla

 • HD Ready korkealaatuisimman HDTV-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HDTV-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiosignaalin poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-lähetysten, Blu-ray DVD:n tai HDVD:n vastaanottamiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät HDTV-signaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Kaksikanavainen aktiivinen Ambilight parantaa katselukokemusta

  Kaksikanavainen aktiivinen Ambilight parantaa katselukokemusta

  Ambilight parantaa koko katselukokemusta merkittävästi tuottamalla näyttökuvan värejä ja kirkkautta tehostavaa valoa ympäristöön. Se tekee katselukokemuksesta aivan uudenlaisen ja auttaa sinua uppoutumaan täydellisesti katselemaasi sisältöön. Se luo tunnelmaa, tekee katselusta rennompaa ja auttaa katsojaa erottamaan kuvan yksityiskohdat, kontrastit ja värit tarkemmin. Ambilight määrittää taustavalon värit automaattisesti ja itsenäisesti vastaamaan näytöllä vaihtuvia värejä.

 • USB-liitännän avulla multimediatoiston aloittaminen on helppoa ja nopeaa

  USB-liitännän avulla multimediatoiston aloittaminen on helppoa ja nopeaa

  USB-liitännän avulla voi toistaa useimpien USB-muistitikkujen ja digitaalikameroiden (USB 1.1 -muistilaite) jpg-, mp3- ja alb-multimediatiedostoja (USB 1.1 -muistilaite). Saat valokuvat tai musiikkitiedostot käyttöösi liittämällä USB-laitteen television kyljessä olevaan korttipaikkaan. Valokuvien katselu ja musiikin kuuntelu on nyt todella vaivatonta.

 • Laadukas LCD WXGA -näyttö, resoluutio 1 366 x 768

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, joka tarjoaa 1366 x 768 pikselin resoluution. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja häiriöttömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • Integroitu digitaalinen viritin DVB-T-vastaanottoon

  Integroidun DVB-T-virittimen avulla on mahdollista katsella ja nauhoittaa maanpäällistä digitaalista TV-lähetystä. Et siis tarvitse erillistä digivastaanotinta ja säästyt myös ylimääräisiltä johdoilta.

 • Pixel Plus 3 HD: eloisat ja terävät HDTV-kuvat

  Pixel Plus 3 HD tuottaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike, olipa lähteenä tavallinen TV, teräväpiirtotelevisio tai multimedialaite. Kukin sisääntulevan kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mistä seuraa luonnollisempi kuva. Pixel Plus 3 HD myös havaitsee ja vähentää pakatun multimediasisällön häiriöitä, mikä takaa selkeän ja veitsenterävän kuvan.

 • Clear LCD -tekniikka, 3 ms:n vasteaika takaa huipputarkan toiston

  Selkeän Clear LCD -tekniikan ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Skannaavan taustavalon korkea virkistystaajuus parantaa terävyyttä liikkeen toistossa vasteajan jopa 3 millisekuntiin (BEW-vastaavuus, Response in Perceived Blurr-Edge-Width). Lisäksi se parantaa dynaamista kontrastia ja laajentaa katselukulmaa. Ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen tarkkuuden aivan uudelle tasolle, joka päihittää muut taulutelevisiotekniikat.

 • Mukana kuosiin sopiva muotoiltu kääntyvä teline

  Korkealaatuinen teline on suunniteltu nimenomaan tälle televisiolle, ja sen avulla taulutelevisio on helppo sijoittaa poraamatta seinään reikiä. Nauti parhaasta katselukulmasta 40 astetta kääntyvän kiertonivelen ansiosta (20 astetta molempiin suuntiin). Johtojen hallinta on piilotettu näkymättömiin taustalle. Tämä teline sopii täydellisesti lisävarusteena saatavaan lattiajalustaan.

 • Kahdella HDMI-tulolla digitaalinen teräväpiirtoyhteys

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta. Kahden HDMI-tulon ansiosta voit liittää laitteen useisiin kiintolevylähteisiin, esimerkiksi digivastaanottimiin ja Blu Ray-tekniikkaa käyttäviin soittimiin. Televisiosi on valmis kaikkeen tulevaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita