Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pft6500_12/32pft6500_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

  Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävä 6500-sarjan FHD-TV ei ole vain tyylikäs. Sen Pixel Precise HD Enginen tuottama kirkas kuva, Ambilight, moderni ulkoasu ja oikeat materiaalit vievät katselukokemuksen aivan uudelle tasolle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

6500 series Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

80 cm (32"), Full HD -LED-TV, Dual Core, 8 Gt:n laajennettava muisti, DVB-T/T2/C 32PFT6500/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

Ambilight kahdella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa molemmilta reunoilta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Rakastamasi elokuvat eivät pääse oikeuksiinsa ilman laadukasta kuvaa. Natural Motion -tekniikka vähentää liikkeen tärinää, joten voit nauttia sulavasta liikkuvasta kuvasta. Elokuvat kuvataan tavallisesti 24 kuvan sekuntinopeudella, jolloin kuva voi täristä. Natural Motion -tekniikka kaksinkertaistaa kuvien määrän 50 kuvaan sekunnissa. Tuloksena on entistä terävämpi ja sulavampi kuvanlaatu.

 • Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro optimoi television kontrastin ympäristön valaistuksen mukaan. Valosensori ja erityinen ohjelmisto analysoivat kuvaa 6 400 eri alueella, jotta pääset nauttimaan uskomattomasta kontrastista ja eloisasta kuvasta – sekä päivä- että yöaikaan.

 • Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Android-pohjaisessa televisiossa eri ominaisuuksien käyttäminen, sovellusten käynnistäminen ja videoiden katseleminen on helppoa, intuitiivista ja hauskaa. Android-järjestelmä valjastaa Dual Core -suorittimen kaikki tehot, joten TV toimii salamannopeasti ja helposti.

 • Kaukosäätimen näppäimistöllä tekstinsyöttö on nopeaa ja vaivatonta

  Kaukosäätimen näppäimistöllä tekstinsyöttö on nopeaa ja vaivatonta

  Ota ohjat. Intuitiivisessa kaukosäätimessämme on ensinnäkin kaikki tavalliset toiminnot: nuolipainikkeet, äänenvoimakkuuden säätö ja pikavalintapainikkeet.

 • Leikkisän geometrinen jalusta

  Tyylikkään korkeakiiltoinen hopeanvärinen jalusta yhdistettynä erittäin ohueen ja viistosti muotoiltuun jalustan runko-osaan sopii saumattomasti mihin tahansa moderniin sisustukseen.

 • Moderni muotoilu täydentää nykyaikaisen sisustuksen

  Suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisen sisustuksen vaatimukset. Ansaitset television, joka näyttää upealta silloinkin, kun virta on katkaistu.

 • Pixel Precise HD engine: erittäin eloisa kuvanlaatu

  Kuvanlaatua parantava Pixel Precise HD tuottaa sulavaa ja terävää liikkuvaa kuvaa, jossa on uskomaton kontrasti, syvyys ja tarkat yksityiskohdat. Nauti luonnollisista ihon sävyistä sekä eloisista väreistä syvimmästä mustasta kirkkaimpaan valkoiseen.

 • Android: nopeampi, monipuolisempi ja henkilökohtaisempi TV-elämys

  Android-käyttöjärjestelmä ja nopea suoritin tekevät Smart TV:n käytöstä sulavaa ja helppoa. Käytössäsi on rajaton määrä sisältöä: Google Play™, Netflix, Internet-selain ja paljon muuta. Helppokäyttöisessä navigointivalikossa on suorat linkit kaikkiin suosikkeihisi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita