Erittäin ohut Smart LED-TV

  Erittäin ohut Smart LED-TV

  Kirkas joka suunnasta

  Elevation tarjoaa kaikkien aikojen elämyksellisimmän katselukokemuksen. Ambilight XL 4 sivulla ja Prism-tekniikka mahdollistavat erittäin ohuet mitat ja saavat TV:n "leijumaan" valokehässä. Suunniteltu vaikuttavaksi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Kirkas joka suunnasta

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Elevation Erittäin ohut Smart LED-TV

151 cm (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kirkas joka suunnasta

Erittäin ohut TV ja Ambilight XL 4 sivulla

 • Kuvittele TV leijumassa valokehässä

  Kuvittele TV leijumassa valokehässä. Tämä Philipsin edistynein Ambilight-tekniikka heijastaa taustavaloa seinälle TV-ruudun neljältä eri sivulta ja tekee tv-ruudusta leveämmän ja katselukokemuksesta elävämmän…TV näyttää leijuvan ilmassa. Tekniikka säätää taustavalon värin automaattisesti tarkalleen TV-kuvan mukaan, seinän väristä riippumatta.

 • Smart TV – astu verkkoviihteen maailmaan

  Unohda perinteinen TV:n katselu. Vuokraa ja suoratoista elokuvia, videoita ja pelejä suoraan televisioon verkon videokaupoista. Katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Smart TV:n avulla. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin Skype™-puheluiden tai yhteisöpalvelujen avulla. Voit myös selata internetiä.

 • MyRemote-sovellus – ohjaa televisiota puhelimella tai tablet-laitteella

  Ohjaa televisiota ja tallenna TV-ohjelmia ollessasi liikkeellä ilman kaukosäädintä tällä helppokäyttöisellä sovelluksella. Tee tablet-laitteesta tai älypuhelimesta yleiskaukosäädin, jossa on perustoimintojen lisäksi mm. tekstinsyöttötoiminto. SimplyShare siirtää sisältöjä suoraan TV-laitteeseen. Voit lähettää digitaalisia TV-ohjelmia laitteisiisi Wi-Fi Smart Screenin avulla. MyRemote-tallennuksen ansiosta ei yksikään suosikkiohjelmasi jää katsomatta. Valitse tallennettavat ohjelmat helppokäyttöisestä ohjelmaoppaasta ja katso ne myöhemmin.

 • Wi-Fi Miracast™ – jaa sisältöjä laitteistasi televisioon

  Katsele mitä haluat, missä haluat ja milloin haluat. Toista laitteidesi sisällöt TV-ruudulla. Jaa valokuvia älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta ja muista laitteista. Yhteydet on helppo ottaa käyttöön ja tekniikka toimii useissa laitteissa.

 • 900 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Perfect Motion Rate on Philipsin kehittämä tapa mitata liikkuvan kuvan terävyyttä. Siihen vaikuttavat videoprosessointi, näytettävien ruutujen määrä ja virkistystaajuus, himmennystoiminnot ja taustavalotekniikka. Korkeampi Perfect Motion Rate tarkoittaa suurempaa kontrastia ja selkeämpää kuvanlaatua.

 • Näppäimistöllä ja osoittimella varustettu kaukosäädin — entistä tehokkaampaan hallintaan

  Näppäimistöllä ja osoittimella varustettu kaukosäädin — entistä tehokkaampaan hallintaan

  Intuitiivisessa kaukosäätimessä on tavallisten toimintojen – kuten nuolipainikkeiden, äänenvoimakkuuden säädön ja pikavalintanäppäimien – lisäksi käyttöä helpottavia lisätoimintoja. Näet ne pitämällä OK-painiketta alhaalla. Osoitinta voi käyttää kuten hiirtä näytössä olevien kohteiden valitsemiseen ja näytössä siirtymiseen. Kaukosäätimen kääntöpuolella on täysi näppäimistö tekstinsyöttöä varten. Älykkään kaukosäätimen gyroskooppiset tunnistimet varmistavat, ettet kirjoittaessa vahingossa vaihda kanavaa.

 • Erittäin ohut TV ja Ambilight Prism -tekniikka

  Koe Ambilightin värit ja teho erittäin ohuessa TV:ssä. Prism-tekniikan ansiosta Ambilight-LEDit voidaan sijoittaa TV-laitteen takapaneelin keskiosaan. Älykkäät algoritmit ohjaavat TV:n ja seinän väliin heijastettavaa valoa ja saavat aikaan kaikkien aikojen leveimmän ja pehmeimmän Ambilight-valokehän.

 • Selkeälinjainen jalusta nostaa TV:n kellumaan ilmaan

  Tämä on ensimmäinen Philips TV, jossa on Ambilight XL 4 sivulla. Se ansaitsee selkeälinjaisen jalustan, joka sulautuu täydellisesti sisustukseen sekä luo kevyen ja leijuvan vaikutelman.

 • Mukautettava seinäkiinnitys, jota täydentää Ambilight XL 4 sivulla

  Philips suunnitteli erityisen seinäkiinnityksen (vakiovaruste), joka yhdessä neljällä sivulla olevien Ambilight XL -tehosteiden kanssa luo kevyen ja leijuvan vaikutelman.

 • Skype™ ääni- ja videopuheluja varten

  Tuo puheluihin uusi ulottuvuus ja jaa kokemuksia läheistesi kanssa heidän sijainnistaan riippumatta. Television Skypen™ avulla voit soittaa ääni- ja näköpuheluita olohuoneestasi. Hanki Philipsin TV-kamera (vakiovaruste) ja liitä se televisioon – ja voit nauttia laadukkaasta videosta ja äänestä kotisohvallasi.

 • Perfect Pixel HD — palkittua kuvanlaatua

  Häiriötön, terävä ja selkeä kuvantoisto. Jokainen kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • MyRemote-sovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita